15 cele mai bune plaje din Grecia, pentru o vara de neuitat!

15 cele mai bune plaje din Grecia, pentru o vara de neuitat!

Acestea sunt 15 cele mai bune plaje din Grecia, baga mana in foc pentru noi Madalina Isar.  Se pare ca Grecia ramane si in acest an preferata turistilor romani. De ce? Datorita pachetelor de vacanta accesibile, dar mai ales pentru peisajele cu iz exotic, cultura interesanta si numarul mare de atractii istorice. Pentru cei care iubesc plaja si marea, Grecia este un paradis cu numeroase insule binecuvantate cu mai bine de 300 de zile insorite pe an.

 

 

Red Beach, Santorini

Cea mai romantica insula din Europa, Santorini gazduieste plaje spectaculoase majoritatea compuse din pietricele vulcanice negre. Plaja Roșie, aflată aproape de orașul Akrotiri, face excepție de la regulă, fiind cea mai populară dar și cea mai neobișnuită de pe insulă. Peretele vulcanic rosu si prundisul in nuante intense de burgund vin in contrast cu apele calme si albastre ale Marii Egee.

Sejur Santorini – tarife de la 333 euro/persoana,  7 nopti de cazare cu mic dejun, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

Red Beach, Santorini

Red Beach, Santorini

 

Milia Beach, Skopelos

Intinsa pe un km in jurul golfului Panormos, la numai 13 km distanta de orasul Skopelos, Plaja Milia este cea mai spectaculoasa de pe insula piratilor. Compusa din mici pietricele albe si inconjurata de coline montane invelite de paduri de pini, Milia Beach este faimoasa datorita faptului ca aici au fost turnate cateva scene din musicalul Mamma Mia!

Sejur Skopelos – tarife de la 643 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021 794 75 07.

 

Milia Beach, Skopelos

Milia Beach, Skopelos

 

Navagio Beach, Zakynthos

Cea mai exclusivista plaja din Grecia, Navagio este ascunsa de stancile precum mierea care se ridica din Marea Ionica. Accesibila doar cu vaportul, Navagio Beach este vestita pentru epava vasului Panagiotis, esuat pe tarm in anul 1980. Aceasta este de altfel, si cea mai fotografiata epava din Europa.

Sejur Zakynthos – tarife de la 364 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Navagio Beach, Zakynthos

Navagio Beach, Zakynthos

 

Edipsos Beach, Evia

Evia este cea mai noua destinatie greceasca preferata de turistii romani. Insula este legata de continent printr-un pod, si se poate ajunge foarte usor din Atena. Cea mai buna plaja se afla in oraselul Edipsos, fiind compusa din nisip fin auriu presarat pe alocuri cu stanci spectaculoase din care tasnesc izvoare minerale deosebit de benefice pentru organism. Potrivit legendelor, plajele din Edipsos erau preferatele eroului Hercule care obisnuia sa se imbaieze in izvoarele calde dupa fiecare batalie.

Sejur Evia – tarife de la 106 euro + 329 lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021 794 75 07.

 

Edipsos Beach - Evia

Edipsos Beach – Evia

 

Egremni Beach, Lefkada

Insula Lefkada are multe plaje spectaculoase, dar cea mai populara dintre ele este Egremni. Pentru a ajunge la acest colt de paradis terestru trebuie sa cobori mai bine de 330 de trepte sapate in munte. De pe faleza naturala ai o priveliste de nota 10 spre golful turcoaz al Marii Ionice si spre plaja din pietre albe perfect slefuite.

Sejur Lefkada – tarife de la 174 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Egremni Beach, Lefkada

Egremni Beach, Lefkada

 

Barbati Beach, Corfu

La 17 km de Corfu Town se intinde in jurul unui golf precum smaraldul, plaja Barbati cu cel mai fin nisip alb de pe insula Corfu. Zona premiata cu Blue Flag este recunoscuta pentru frumusetea sa cu iz exotic datorita culmilor domoale inverzite, fiind umbrita de pini, chiparosi si lamai care asigura umbra in zilele calduroase de vara.

Sejur Corfu – tarife de la 96 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

 Barbati Beach, Corfu

Barbati Beach, Corfu

 

Vai Beach, Creta

Elafonisi, Balos sau Matala sunt doar cateva dintre plajele vedeta ale Cretei. La fel de spectaculoasa si interesanta este Plaja Vai aflata in apropiere de Sitia. Vai Beach este singura plaja salbatica din Creta datorita faptului ca aici se intinde singura padure indigena de palmieri din Grecia, fiind si cea mai cunoscuta din Europa. Intinsa pe mai bine de 250 de km patrati, Padurea Vai cuprinde 5000 de palmieri si numeroase plante protejate prin lege.

Sejur Creta – tarife de la 383 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 2*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Vai Beach, Creta

Vai Beach, Creta

 

Paradise Beach, Mykonos

Paradise Beach este un mic paradis, de unde si numele sau. Plaja ca o semiluna din nisip auriu este tinta tinerilor petrecareti care gasesc aici numeroase cluburi si localuri de noapte.

Sejur Mykonos – tarife de la 577 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mci dejun la hotel de 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021 794 75 07.

 

Paradise Beach, Mykonos

Paradise Beach, Mykonos

 

Pallas Beach, Rhodos

Pe Insula Soarelui gasesti o multime de fasii de nisip spectaculoase, fiecare avand ceva aparte. Pallas Beach este plaja frecventata de celebritatile din toata lumea, si tot aici au loc adesea ceremonii de nunta, datorita cadrului natural salbatic. Plaja se intinde la baza dealului pe care este construita asezarea alba, Lindos.

Sejur Rhodos – tarife de la 452 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive la hotel de 4*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

Pallas Beach, Rhodos

Pallas Beach, Rhodos

 

Koukounaries Beach, Skiathos

Chrysi Ammos are cel mai fin si auriu nisip din Grecia, fiind pozitionata pe primele locuri in topurile celor mai spectaculoase plaje din Europa. Pladurea de pini, declarata arie nationala, urmareste linia de coasta a plajei Koukounaries, contribuind la frumusetea si faima acestui loc.

Sejur Skiathos – tarife de la 352 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021 794 75 07.

 

Koukounaries Beach, Skiathos

Koukounaries Beach, Skiathos

 

Marble Beach, Thassos

Cu pietricele de marmura mici precum boabele de orez, Marble Beach este intregita de stanci imense si dealuri invelite in vegetatie, fiind ascunsa de o cariera de unde in trecut se extragea marmura. Plaja Marble se afla la cateva minute distanta de Limenas si este o fasie de coasta salbatica cu ape transparente.

Sejur Thassos – tarife de la 386 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune la hotel 3*, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

 Marble Beach, Thassos


Marble Beach, Thassos

 

Myrtos Beach, Kefalonia

Compusa din pietricele albe de marmura, Myrtos, de langa capitala Argostoli, este cea mai frumoasa plaja din Kefalonia. Plaja Myrtos se intinde pe mai bine de 1 km, la baza unui munte din granit si este scaldata de ape turcoaz translucide.

Sejur Kefalonia – tarife de la 183 Euro + 329 Lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport autocar, asistenta turistica.  Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021 794 75 07.

 

Myrtos Beach, Kefalonia

Myrtos Beach, Kefalonia

 

Agios Fokas Beach, Kos

Mai putin aglomerata decat alte plaje de pe insula Kos, Agios Fokas este o plaja a contrastelor spectaculoase. Plaja Fokas are o parte compusa din nisip fin alb, iar a doua jumatate este din prundis negru precum abanosul, formand un cadru idilic cu pini pitici si ape verzi.

Sejur Kos – tarife de la 327 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021 794 75 07.

 

Agios Fokas Beach, Kos

Agios Fokas Beach, Kos

 

Paradise Beach Sithonia, Halkidiki

Pe brațul Sithonia al peninsulei Halkidiki, vei gasi cel mai pitoresc colt de paradis grecesc. Nisipul argintiu cu ape clare si calde, alaturi de padurea de pini si formatiunile stancoase spectaculoase, atrag ca un magnet turistii din toata Europa.

Sejur Halkidiki – tarife de la 135 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Paradise Beach Sithonia, Halkidiki

Paradise Beach Sithonia, Halkidiki

 

Pyso Kryoneri Beach, Parga

Chiar daca nu este nici cea mai mare si nici cea mai aglomerata plaja a orasului Parga, Pyso Kryoneri este fara indoiala cea mai frumoasa si spectaculoasa fasie de nisip din regiunea Epirus. Pyso Kryoneri Beach nu masoara mai mult de 180 de metri, dar prundisul argintiu cu spectaculoase stanci iscate din mare si padurile de pini, formeaza un cadru de vis in care sa te relaxezi departe de agitatia orasului.

Sejur Parga – tarife de la 76 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

Pyso Kryoneri Beach, Parga

Pyso Kryoneri Beach, Parga

My title page contents