3 sfaturi pentru un blond superb

Nu este un secret ca parul blond este de obicei mai deshidratat. Ca atare, el necesita o rutina de ingrijire speciala. Vali Sava (stilist) Londa Professional) te invata cum sa ingrijesti parul blond vara.

  Foloseste intotdeauna apa calduta, nu fierbinte, atat la clatire, cat si samponare, pentru a nu afecta structura firului de par. Niciun sampon nu te-a dat pana acum pe spate? Gama Visible Repair de la Londa Professional iti ofera un produs special pentru parul pretentios. Contine ingrediente hidratatnte precum uleiul de migdale si proteine de matase. Acestea il vor mentine hidratat mai mult timp. Si vor repara zonele vizibil deteriorate. De asemenea, este indicat sa se foloseasca mereu un balsam  sau  o masca intensiva. Acestea au rolul de a repara din interior si de a reda vitalitatea podoabei capilare.

Nu pieptana parul ud! –  spune stilistul Londa Professional. Pentru ca atunci este mult mai vulnerabil. Pieptanarea se va realiza dupa ce parul va fi usor uscat. Pentru a i se intari structura si pentru a-i oferi hidratre si flexibilitate. Pentru o hidratare indelungata, spray-urile leave-in sunt intotdeauna cea mai buna solutie.

Ai grija de varfuri! Cum poti face acest lucru? Cu ajutorul produselor intens hidratante precum uleiurile de par sau serumurile destinate exclusiv varfurilor deteriorate.

My title page contents