8 experiențe unice de vacanță pentru momente wow

8 experiențe unice de vacanță pentru momente wow

Seria de experiențe unice de vacanță începută săptămâna trecută de Mădălina Isar continuă. E bine să alegi să trăiești, să te bucuri, să descoperi cele mai albe plaje, cele mai gustoase stridii, cele mai frumoase apusuri. Hai să vedem unde…

 

 Fă o sesiune de birdwatching – Delta Dunării

Bucură-te de o sesiune de birdwatching la amurg în Delta Dunării – o activitate relaxantă, când poți surprinde grupurile de pelicani comuni și creți, cormorani, egrete, lopătari, stârci sau lebede. Rezervația este casa cele mai mari colonii de păsări mixte din Europa, reprezentând 81% din avifauna României, multe dintre ele fiind pe cale de dispariție și pot fi observate doar aici.

 Fă o sesiune de birdwatching – Delta Dunării

Fă o sesiune de birdwatching – Delta Dunării

 

Experiențe unice de vacanță în cel mai pitoresc loc din România

Dacă ești în căutarea locurilor sălbatice și a tradițiilor, atunci nu poți rata o vacanță în Delta Dunării, singura deltă din lume ce poartă titularura de Rezervație a Biosferei UNESCO.  Înțesată de superlative și curiozități, Delta Dunării este destinația luată cu asalt de milioane de turiști iubitori de natură care vin aici în special pentru a admira păsările sălbatice.

 

 Delta Dunarii - Cel mai pitoresc loc din România

Delta Dunarii – Cel mai pitoresc loc din România

 

Sejur Delta Dunarii

Gulliver Delta Resort 4* – tarife de la 744 lei/pers., 3 nopti de cazare cu all inclusive, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07.

 

Experiențe unice de vacanță: ia cina pe o plajă albă – Thailanda

O escapadă exotică cu persoana iubită în Thailanda – Regatul Zâmbetelor, sună întotdeauna bine, mai ales când vine la pachet cu o cină servită pe plajă, la lumina lumânărilor, sub clar de lună, în timp ce asculți cântecul valurilor ce se sparg încetișor de țărm…

 

Ia cina pe o plajă albă – Thailanda

Ia cina pe o plajă albă – Thailanda

 

Perla Asiei de Sud-Est

Thailanda este cea mai iconică destinație exotică, cu plaje albe scăldate de ape turcoaz, jungle nesfârșite, orașe moderne, grădini tropicale cu așezări uitate de timp și temple budiste impresionante.

 

Thailanda - Perla Asiei de Sud-Est

Thailanda – Perla Asiei de Sud-Est

 

Sejur Thailanda

Trife de la 1289 euro/pers., 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 4*, transport avion, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Sevește cele mai proaspete stridii – Normandia

Se spune că cele mai bune fructe de mare le poți încerca în Normandia, așa că poți descoperi întreaga regiune istorică a Franței într-un tur cu mașina și să te oprești în micul port pitoresc, Isigny-sur-Mer, unde se servesc stridii scăldate în sos de ceapă și oțet!

 

Sevește cele mai proaspete stridii – Normandia

Sevește cele mai proaspete stridii – Normandia

 

Ținutul unde timpul stă în loc   

Când spui Normandia te gândești la Ioana d’Arc, Mont Saint Michel, cidru, Monet, Etretat, stridii și brânza Camembert care se pregătește în mănăstirile din piatră, încă din Evul Mediu!

 

Normandia - Ținutul unde timpul stă în loc   

Normandia – Ținutul unde timpul stă în loc

 

Circuit Normandia

Tarife de la 980 euro/pers., 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3*-4*, transport avion, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

Meditează în mijlocul junglei – Bali

Dacă ai citit ”Eat, pray, love”, de Elizabeth Gilbert, vrei să te regăsești spiritual sau pur și simplu cauți înțelepciunea, atunci o vacanță în Bali este mai mult decât obligatorie.

În inima unei jungle, în apropierea teraselor de orez din Ubud, găsești o mulțime de case de vindecători numiți ”baliani”, unde poți învăța să practici meditația la nivel înalt și să iei lecții de yoga. În plus, tot aici te poți opri în casa Ketut Liyer, vraciul despre care scriitoarea Gilbert vorbea în cartea sa autobiografică și care ”poate să privească în sufletul oamenilor”.

 

Meditează în mijlocul junglei – Bali

Meditează în mijlocul junglei – Bali

 

Experiențe unice de vacanță pe Insula Zeilor

Dincolo de cele 20.000 de temple pe care le găzduiește, Bali este o oaza de relaxare cu plaje albe și negre, ape turcoaz, jungle nesfârșite și plantații de orez și ceai, de văzut măcar o dată în viață!

 

Bali - Insula Zeilor

Bali – Insula Zeilor

 

Sejur Bali

Tarife de la 1110 euro/pers., 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 4*, transport avion, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro by Besttourism, call center 021.794.75.07.

 

Înoată cu porcușorii – Bahamas

Porcii nu zboară … dar iată că îi poți observa cum înoată. Sunt mii de turiști care ajung în fiecare an în Bahamas, și nu doar pentru a se relaxa pe celebrele plaje cu nisip roz, ci mai repede pentru a înota alături de purceluși în apele tucoaz ce scaldă insulița Big Major Cay.

 

Înoată cu porcușorii – Bahamas

Înoată cu porcușorii – Bahamas

 

Legenda spune că porcii au ajuns în Bahamas după ce un vas a naufragiat în golf, pe la finalul anilor `90, iar de atunci ei continuă să se înmulțească, fiind hrăniți mai ales de turiștii care ajung în Bahamas.

Scuba Diving în Bahamas

Bahamas este una dintre cele mai frumoase destinații din Caraibe, luată cu asalt de către pasionații de scufundări veniți să descopere cel mai mare sistem carstic subacvatic din lume, aflat în Parcul Național Lucaya.

 

Scuba Diving în Bahamas

Scuba Diving în Bahamas

Sejur Bahamas

Tarife de la 1245 euro/pers., 7 nopti de cazare fara masa la hotel 4*, transport avion. Detalii pe www.gullivertours.ro by Besttourism, call center 021.794.75.07

Admira apusul din jacuzzi de pe caldera vulcanică – Santorini

Se spune că cele mai spectaculoase apusuri de soare din lume le vei suprinde în localitatea Oia din Santorini. Ce mod mai bun să observi spectacolul de lumină și culoare dacă nu dintr-o cave house cu jacuzzi privat, construită fix pe caldera cu vederi spre vulcanul adormit și apusul de soare? O astfel de activitate trebuie încercată măcar o dată în viață.

 

 Santorini - Admira apusul din jacuzzi de pe caldera vulcanică

Santorini – Admira apusul din jacuzzi de pe caldera vulcanică

 

Santorini – Destinația boemilor

Santorini este considerată cea mai romantică insulă grecească, renumită pentru casele albe săpate în lava împietrită și bisericuțele cu cupole albastre.

Santorini - Destinația boemilor

Santorini – Destinația boemilor

Sejur Santorini

Tarife de la 757 euro/pers., 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro by Besttourism, call center 021.794.75.07.

 

Străbate Marele Zid Chinezesc – China

Marele Zid Chinezesc este cea mai impresionantă structură defensivă și cel mai lung zid din lume, măsurând 21.196,18 km, după ultimele măsurători efectuate. Despre această minune a lumii din patrimoniul UNESCO se crede că poate fi văzută din spațiu.

 

Străbate Marele Zid Chinezesc – China

Străbate Marele Zid Chinezesc – China

Sunt mii de oameni care străbat zilnic Marele Zid Chinezesc, urcând din diverse puncte, cele mai aglomerate fiind intrarile de la Badaling, Juyongguan și Mutiyanu, însă dacă vrei să eviți hoardele de turiști, mai există și alte intrări ceva mai departe de Beijing.

Experințe unice de vacanță în Regatul Înfloritor

China, țară cu o istorie de peste 5000 de ani, este locul unde obiceiurile ancestrale se îmbrățișează cu tehnologia, uimind călătorul prin peisajele contrastante: orașe moderne dominate de turnuri SF și așezări tihnite cu temple taoiste, palate imperiale și grădini exotice.

 

Experințe unice de vacanță în Regatul Înfloritor

Experințe unice de vacanță în Regatul Înfloritor

 

Circuit China

Tarife de la 999 euro/pers., 7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*-5*, transport avion, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Regăsește-te spiritual în Țara Sfântă – Israel

Mai bine de 90% dintre turiștii străini care ajung în fiecare an în Israel sunt pelerini veniți în descoperirea locurilor sfinte și să parcurgă ”Drumul Crucii lui Hristos”, cu cele 14 opriri în Orasul Vechi din Ierusalim.

Un drum în Țara Sfântă trebuie făcut de către toți credincioșii măcar o dată în viață, mai ales dacă ești în căutare de liniște sufletească pe care cu siguranță o poți găsi în Biserica Sfântului Mormânt.

 

Regăsește-te spiritual în Țara Sfântă – Israel

Regăsește-te spiritual în Țara Sfântă – Israel

 

Călătorie unică

Israel, statul unde toate religii monoteiste ale lumii se întâlnesc, te așteaptă și cu orașe moderne și stațiuni de litoral, ca Tel Aviv, Haifa sau Eilat, unde relaxarea este pusă la loc de cinste.

Circuit Israel

Tarife de la 445 euro/pers., 3 nopti de cazare cu demipensiune la hoteluri de 4*-3*, transport avion, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Sursa foto: pixabay.com/flickr.com

 

 

 

 

My title page contents