Atunci cand spui Romania, spui adesea Gerovital. Spui Ana Aslan si te inclini plin de respect si admiratie. Pentru ca Ana Aslan a scris istoria frumusetii.

Farmec, producatorul Gerovital in Romania, vine cu vesti bune: extinde gama Gerovital H3 Derma+ prof. Dr. Ana Aslan cu 8 produse noi destinate ingrijirii tenului, corpului si parului.

Gama Gerovital H3 Derma+ actioneaza dual la nivelul pielii, avand, pe langa rolul estetic, si pe cel de tratare sau accelerare a procesului de vindecare a anumitor afectiuni.

De azi, ne putem bucura de cateva produse geniale: apa micelara (perfecta pentru demachiere), gelul de dus crema concentrata pentru  pielea sensibila si uscata, si crema de corp pentru piele uscata. Si de cate si mai cate.

Noutatea absoluta a gamei este…care crezi? Si asta 9 ne place cel mai tare: crema pentru copii, dedicata ingrijirii si protectiei pielii sensibile din zona scutecului, a sugarilor si copiilor mici. Formula sa delicata, de tip emulsie. o face ideala pentru pielea sensibila a bebelusilor.

Te-am convins?

 

My title page contents