Ajutor în alăptare: noua pompă de sân electrică super-portabilă Spectra Q

Spectra Q, cea mai nouă pompă de sân electrică creată de Spectra, este disponibilă acum și în România. Spectra Q cântărește doar 160 g și este ajutorul pentru alăptare pe care mamele active îl poți lua cu ele oriunde merg.

 

Portabilitatea și confortul mamei în procesul de folosire a pompei fac din Spectra Q o alegere ideală pentru orice mamă activă care își dorește să alăpteze sau să stimuleze producția de lapte.

Funcția de stimulare, pentru a crește producția de lapte

Pompele Spectra sunt recunoscute în întreaga lume datorită eficacității dovedite pentru stimularea lactației, în special în primele zile de alăptare sau în cazul bebelușilor cu dificultăți de atașare la sân.

Spectra Q are funcție de masaj, care stimulează producția laptelui înainte de extragere, într-un ritm confortabil pentru sân.

5 nivele pentru funcția de extragere și 4 dimensiuni de cupe

Pompa de sân este un real ajutor atunci când se dorește stocarea laptelui pentru momentele când mama nu poate alăpta bebelușul. Pompele electrice Spectra sunt rapide, în doar câteva minute putând fi extras laptele sau golit sânul pentru a se evita angorjarea acestuia când bebelușul nu poate fi atașat. Spectra Q are 5 nivele de intensitate de vacuum pentru funcția de extragere, astfelincatfiecare mama poateajustaputerea cu care tragepompa, pentrucafolosireaacesteiasă fie o experiențăcâtmaidelicată.

Ca pentru toate pompele electrice create de Spectra, pentru pompa SpectraQ sunt disponibile 4 dimensiuni pentru cupa de sân. Alegerea corectă a dimensiunii cupei este esențială pentru procesul de stimulare și extragere, dar mai ales pentru confortul folosirii pompei. Din acest motiv, consultanții Spectra discută cu fiecare mamă care alege o pompă Spectra, oferind recomandări și sfaturi privind măsurarea sânului, alegerea cupei și utilizarea pompei.

Dimensiuni reduse si portabilitate

Dimensiunile pompei electrice Spectra Q sunt comparabile cu ale unui telefon (97 x 80 x 36mm), iargreutateaeieste de doar 160 g. Este ușor de purtatînoricepoșetă, sauchiarînbuzunar.

Totodată, datorită funcției Memorie, pompa va funcționa conform ultimelor setări. În plus, este silențioasă (50 decibeli), deci poate fi extras lapte chiar în camera unde doarme copilul), se poate folosi inclusiv cu un cablu USB și se oprește automat după 30 de minute de utilizare.

Măsuri suplimentare de igienă

Spectra Q este dotată cu un sistem anti-reflux, ce împiedică pătrunderea laptelui în furtun, ceea ce face întregul proces mult mai steril. În plus, toate componentele care intră în contact cu laptele matern sunt BPA free. Pompa Spectra Q este foarte ușor de asamblat și de sterilizat, întregul proces de folosire al acesteia durând câteva minute.

 

Pompa electrică simplă Spectra Q poate fi achiziționată de pe EduClass la prețul de 349 lei, primele 100 de pompe având chiar un preț special de 275 lei, în limita stocului.

 

 

 

 

My title page contents