Bahar: Viata furata

Bahar: Viata furata. Un serial care face ravagii. In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D. Bahar: Viata furata. Un serial la care Kanal D a dat startul celui de-al patrulea sezon.

 

Bahar: Viata furata – este despre dragoste si iubire. Despre povestea de dragoste intensa dintre cei doi protagonisti, Bahar (Ezgi Asaroglu) si Ates (Keremcem). Despre destinul sinuos al unei fete crescute in conditii vitrege, in sanul unei familii sarace, dar si numeroasele rasturnari de situatie fac din aceasta productie o adevarata capodopera cinematografica.

 

Bahar: Viata furata

Bahar: Viata furata

 

In acest sezon, Efsun (Ceren Moray) este o femeie implinita, care si-a atins obiectivele: casatorita, cu propria afacere si mama unei frumoase fetite; pe de alta parte, Bahar, sora acesteia, a pierdut totul, iar singura care ii da sperante este Nuran, cea pe care o cunoaste ca fiind nepoata sa. Jocurile sunt facute: doua mame, Bahar si Efsun, o fetita nevinovata prinsa la mijloc. Toate secretele, minciunile si disputele intre cele doua surori afecteaza vietile protagonistilor. O singura intrebare isi cauta raspuns: oare va reusi Bahar sa isi recupereze tot ce a pierdut? Odata cu trecerea timpului, povestea se complica si adevarul iese la iveala treptat…

 

Bahar: Viata furata

Bahar: Viata furata

 

Nu ratati un nou sezon al serialului fenomen “Bahar: Viata furata”, de luni pana vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

titlu original: O Hayat Benim

distributie: Ezgi Asaroglu, Keremcem,Sinan Albayrak, Ceren Moray

anul: 2014

genul: Drama

 

My title page contents