29 septembrie: #BeHealthy București Festival. Intrarea este liberă!

#BeHealthy. Sâmbătă, 22 septembrie în Parcul Titan, cei mai iubiți antrenori și instructori World Class te așteaptă cu super sesiuni de antrenamente, Yoga energizantă, Zumba Fest, antrenamente funcționale, clase surpriză, totul pe beat-uri care dau dependență.

 

#BeHealthy Bucharest Festival powered by World Class România este cel mai amplu eveniment urban dedicat fitness-ului și sănătății. Vino cu familia și toată gașca de prieteni să vă luați cea mai sănătoasă porție de sport și mișcare în aer liber.

 

#BeHealthy!

Va fi o zi electrizantă, în care vom aduce energia #BeHealthy la cote maxime. Vei putea să-ți testezi limitele la maratonul de cycling, să accepți provocarea concursurilor noastre cu premii și să-ți măsori puterile în competiția Move-On Challenge.

 

Avem distracție, muzică, surprize, dar avem și instrucție cu cel mai aprig regiment de antrenori personali World Class la Boot Camp-ul Under Armour.

Pentru cei mici, avem zona #Be Healthy Junior cu activități dedicate lor. Nu vor lipsi, bineînțeles, surprizele din partea partenerilor noștri, care-ți vor da energie pentru o zi întreagă de sport și mișcare.

 

Pentru înscrieri și mai multe detalii accesează http://behealthy.worldclass.ro/.

 

My title page contents