Black Friday inedit la Miele: clienții și-au votat cele mai dorite reduceri

Black Friday inedit la Miele: clienții și-au votat cele mai dorite reduceri: Espressoarele, aspiratoarele și mașinile de spălat, cele mai dorite echipamente premium. Cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium dă startul celui mai neobișnuit Black Friday din România. De pe 16 până pe 29 noiembrie, Miele reduce cu până la 36% prețurile produselor pe care clienții le-au votat drept cele mai dorite la această ediție.

 

Timp de aproape o lună, clienții au fost cei care au putut alege de pe site-ul Miele produsele care să beneficieze de cele mai mari reduceri de Black Friday. Astfel, dintre cele peste 900 de voturi, majoritatea clienților a ales stația de călcat, Fashion Master, drept cel mai dorit produs. Staţia de călcat, B 3847 Fashion Master, este dotată cu masă, fier de călcat cu talpă de tip fagure, talpă antiaderentă şi Steamer.

Tot în topul preferinţelor s-au clasat, aşa cum era de aşteptat, maşinile de spălat rufe şi uscătoarele. Modelele Miele, având tambur de tip fagure de miere, asigură o spălare eficientă, protejând, în acelaşi timp, hainele.

Curățenia locuințelor este, de asemenea, importantă pentru clienții Miele, care au adăugat în topul preferințelor de Black Friday aspiratoarele. Cel mai votat este modelul dedicat caselor cu animale de companie, ce include o perie Turbo, perfectă pentru îndepărtarea părului de câine și pisică, precum și un filtru activ AirClean pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute.

Și, pentru că o clipă de relaxare după o zi de curățenie merită savurată alături de o cafea delicioasă, espressoarele Miele completează topul celor mai dorite reduceri de Black Friday.Modelele votate sunt cele free standing, ce oferă experiența uneia dintre cele peste 20 de rețete de cafea, dar și facilități specifice Miele, precum pre-încălzirea ceștilor, detartrarea automată, curățarea conductelor de lapte după fiecare preparare sau posibilitatea folosirii a 3 tipuri de cafea boabe.

Reducerile de Black Friday nu se opresc, însă, doar la aceste categorii. Clienții vor putea descoperi în showroom-uri, precum și pe magazinul online Miele, o multitudine de echipamente ce vor putea fi achiziționate la prețuri speciale în cele două săptămâni de campanie.

Campania de Black Friday va fi derulată în toate magazinele proprii și exclusive Miele, precum și la majoritatea partenerilor din rețeaua națională, de la eMAG Market place și până la magazinele partenere independente.

Produsele incluse în campania de Black Friday vor putea fi achiziționate, din magazinul online shop.Miele.ro, și cu opțiunea online de finanțare prin BRD Finance, în 20 de rate fără dobândă sau direct din showroom-urile proprii, cu ING Credit card, în 12 rate fără dobândă.

 

Surpriză de Black Friday: primul program de fidelizare

În plus, această ediție de Black Friday le va aduce clienților Miele o surpriză, sub forma primului program de fidelizare și recompensare. Astfel, clienții fideli vor primi un card pentru consumabile și accesorii, în baza căruia pot acumula puncte, ce pot fi, ulterior, transformate în discounturi.

 

Despre Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Aceastei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2017/18 a crescut la aproximativ 4,1 miliarde de euro, cu 70% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.100 de persoane, cu 11.200 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh / Westphalia, Germania.

 

My title page contents