Călătorii în doi de Valentine’s Day! Dragi îndrăgostiți, fiți pe fază!

Călătorii în doi de Valentine's Day! Unde mergeti?

Călătorii în doi de Valentine’s Day? Ei bine, da. Stim, stim! Nu avem nevoie neapărat de un motiv să călătorim, dar orice sărbătoare poate fi un prilej excelent pentru planificarea unei noi escapade în doi… De Ziua Îndrăgostiților – un cadou ideal pentru persoana iubită poate fi chiar o vacanță! Uită pentru câteva momente de romanticele orașe Paris, Veneția, Bruges sau Lisabona și descoperă în această perioadă și alte destinații boeme. Iata recomandarile Madalinei Isar.

 

Tel Aviv

Cu a sa viață de noapte spumoasă, caracterul istoric și religios, atmosfera pitorească întregită de plantațiile de portocali și palmierii bătrâni, nu-i de mirare că Tel Aviv ne cucerește de la prima vedere.

Jaffa si noaptea

O plimbare la apus pe plajele scăldate de Mediterană. Un tur al orașului vechi Jaffa – parte din UNESCO, sau explorarea muzeelor (Tel Aviv găzduiește cele mai multe muzee pe metru pătrat din lume), sunt doar câteva dintre experiențele de care vă puteți bucura în doi. O altă variantă romantică poate fi o lecție de dans în cuplu, la Centrul de dans si teatru Suzane Dellal – o locație excelentă împrejmuită de verdeață ce se află în Cartierul Neve Tzedek.

 

 Tel Aviv. Călătorii în doi de Valentine's Day

Tel Aviv. Călătorii în doi de Valentine’s Day

 

City Break Tel Aviv

Tarife de la 578 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

Bellagio

În partea de nord a Italiei, într-un promontoriu luxuriant stă cuibărit romanticul Bellagio – un orășel cu aer aristocratic și vederi spre ambele brațe ale lacului Como. Din cele mai vechi timpuri, Bellagio a fost un magnet pentru celebritățile din toată lumea care și-au ridicat aici vile somptuoase înconjurate de portocali. Pastelatul orășel poate fi admirat la pas pe străduțele în trepte sau într-un tur cu barca pe apele de smarald ale lacului Como.

 

Bellagio. Călătorii în doi de Valentine's Day

Bellagio. Călătorii în doi de Valentine’s Day

 

Sejur individual Bellagio

Tarife de la 215 euro/persoana, 3 nopti de cazare fara masa la hotel 2*, transport individual. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Trogir. Călătorii în doi de Valentine’s Day

Unul dintre cele mai atractive locuri de pe Coasta Dalmată este Trogir. Chiar dacă în ultimii ani tot mai mulți turiști au ales să-și petreacă vacanța în Dubrovnik (dat fiind faptul că aici s-au filmat cele mai multe scene din celebrul ”Game of Thrones”), Trogir este un adevărat paradis turistic ce nu poate fi ratat! Cu ale sale plaje excelente și zone de promenadă. Cu al sau centrul istoric împărțit în străzi labirintice, Trogir este perfect pentru vizite romantice de Valentine’s Day.

 

 Trogir. Călătorii în doi de Valentine's Day

Trogir. Călătorii în doi de Valentine’s Day

 

Sejur individual Trogir

Tarife de la 170 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 4*, transport individual. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Călătorii în doi de Valentine’s Day la Sintra

Portugalia e plină de romantism, iar Lisabona este fără îndoială cel mai boem oraș al țării. Și totuși aici vei găsi și alte locuri care nu fac excepție de la această regulă. Unul dintre ele este Sintra numit cândva și ”tărâmul regilor” pentru că era destinația preferată de nobilii din toată Europa. Mai puțin turistică decât Lisabona, dar cu un farmec regal unic, Sintra este parte din patrimoniul UNESCO.

Vin rosu la palat

Pentru momente de neuitat puteți servi un vin roșu de pe ultima platformă a Palatului Regal – de unde se vede cel mai bine panorama orașului. Să vizitați Palacio de Penaa șaptea minune a Portugaliei incluzând aici și o plimbare în grădinile coloniale. La finalul călătoriei bifați câteva momente de relaxare pe una dintre plajele orașului: Praia das Macas, Praia de Sao Juliao sau Praia Grande.

 

Sintra. Călătorii în doi de Valentine's Day

Sintra. Călătorii în doi de Valentine’s Day

 

Sejur individual Sintra

Tarife de la 190 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 4*, transport individual. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Amalfi este perfect pentru călătorii în doi de Valentine’s Day

Romanticii incurabili trebuie să descopere măcar o dată în viață Coasta Amalfitană – cea mai boemă destinație din Italia. Șoseaua care se unduiește pe lângă mare și munte se întinde pe o porțiune de circa 60 de km. Aceasta cuprinde orășele fabuloase precum Positano, Amalfi, Ravello sau Praiano – ele fac parte din patrimoniul mondial UNESCO din 1997.

The best

Perla Coroanei este Amalfi – colorat, pitoresc, plin de viață, boem și împrejmuit de portocali și lămâi… Într-o scobitură a muntelui, cu vederi spre marea turcoaz se îndrămădesc viluțele de inspiratie venețiană și barocă ce amintesc de vremurile când Amalfi era o veritabilă Republică. O plimbare romantică pe Plaja Spiaggia Grande. Apusul văzut de la Castelul Arechi situat la 300 de metri deasupra mării sau vizitarea Domului Amalfi sunt doar câteva dintre activitățile de bifat în doi.

 

Amalfi. Călătorii în doi de Valentine's Day

Amalfi. Călătorii în doi de Valentine’s Day

 

Sejur Napoli – Coasta Amalfitana

Tarife de la 389 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 4*, transport avion. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

Paphos

Cipru este numită și ”Insula Afroditei”, iar în vacanța de Valentine’s Day cel mai indicat loc de explorat nu poate fi altul decât Paphos. Orășelul istoric de pe malul Mediteranei ar fi locul unde s-a născut măreața Zeiță a Dragostei, Afrodita.

Atmosfera de poveste pentru călătorii în doi de Valentine’s Day

Dincolo de legende, Paphos este un mic paradis în stil tipic grecesc, care și-a păstrat farmecul medieval în ciuda turismului dezvoltat. Pentru cei dornici de istorie, orașul este parte din patrimoniul UNESCO datorită construcțiilor antice pe care le găzduiește. Dintre acestea se remarcă ruinele unor vile romane și vechiul Amfiteatru grecesc Odeon.

Paphos. Călătorii în doi de Valentine's Day

Paphos. Călătorii în doi de Valentine’s Day

Sejur Cipru

Tarife de la 405 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 4*, transport avion. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Sursa foto: pixabay.com

My title page contents