Cele mai bune destinații cu plajă pentru o vacanță în familie

Cele mai bune destinații cu plajă pentru o vacanță în familie

Cele mai bune destinații cu plajă? E musai, ne spune Mădălina Isar! Mai ales că vacanța mare a sosit. Cum? Iar te-a prins fără nicio idee sau plan de escapadă, iată 7 destinații child friendly pe care ai putea să le iei în calcul în această vară.

 

Cele mai bune destinații cu plajă: Costa Brava

Cea mai însorită regiune spaniolă, Costa Brava este o încântare pentru mii de turiști din toată lumea, mai ales pentru familiile cu copii. Plajele sale sunt unele dintre cele mai frumoase din Spania, cu nisip fin și ape limpezi, premiate în fiecare an cu Blue Flag, ce vine ca o confirmare a stării lor excelente.

 

Cele mai bune destinații cu plajă: Costa Brava

Cele mai bune destinații cu plajă: Costa Brava

 

Malgrat De Mar este una dintre cele mai prietenoase stațiuni, ce își păstrează farmecul vechiului sat pescăresc. La fel de liniștită este și Blanes, aflată în cel mai sudic punct al provinciei Girona. Linia de coastă se întinde pe mai bine de 4 km de nisip fin, iar intrarea în Marea Mediterană este lină.

Pentru distracție și aventuri în familie merită să dai o fugă la parcurile Marineland – aici au loc și show-uri cu delfini și lei de mare, și Water World – renumit pentru cel mai mare roller coaster de apă din Europa.

Sejur Costa Brava

Tarife de la 666 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 4*, transport avion, transferuri, asistenta turistica.

 

Malta

Țara de Miere, Malta este binecuvântată cu peste 300 de zile senine pe an, deci șanse mici să prinzi vreo zi cu ploaie aici. Dacă Valletta este destinația preferată a celor pasionați de istorie și cultură, Mellieha este locul luat cu asalt de familiile dornice de relaxare la soare. Pitoreasca stațiune găzduiește cea mai mare plajă cu nisip fin din Malta, ce se arcuiește în jurul unui golf cu ape liniștite și turcoaz numai bune pentru cei mici.

 

Malta

Malta

 

O altă plajă cu nisip fin, auriu este pe care merită să o descoperi este cea din Golden Bay, iar dacă vrei să faci o scurtă plimbare cu barca luzzu nu rata Marsaxlokk, un mic sat pescăresc, nu departe de care se află și spectaculoasele Grote Albastre.

O vizită de neratat alături de cei mici este cea la Popeye Village, un sat ce a fost transformat într-un parc tematic, din Golful Anchor, unde copiii își pot întâlni personajele preferate din desene animate, inclusiv pe Popeye Marinarul.

Sejur Malta

Tarife de la 502 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 4*, transport avion, transferuri, asistenta turistica.

 

Cele mai bune destinații cu plajă: Zakynthos

Una dintre cele mai populare insule grecești, Zakynthos este un magnet atât pentru tinerii în căutare de distracție, cât și pentru familiile cu copii. Cei din urmă preferă să-și rezerve vacanțele în cocheta stațiune Kalamaki, binecuvântată cu una dintre cele mai frumoase plaje de la Marea Ionică, cu nisip fin ca mătasea, de un auriu strălucitor și ape mici, calde și cristaline. De altfel, acesta este și locul unde țestoasele Caretta Caretta, pe cale de dispariție, își depun ouăle, cuiburile lor fiind marcate cu triunghiuri de către ecologiști.

O croazieră la Plaja Navagio – dintre pereții stâncoși, și la Peșterile Albastre, nu ar trebui să lipsească din itinerariul tău.

 

Cele mai bune destinații cu plajă: Zakynthos

Cele mai bune destinații cu plajă: Zakynthos

 

Sejur Zakynthos

Tarife de la 393 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive la hotel 3*, transport autocar, asistenta turistica.

 

Kusadasi

Turcia este una dintre destinațiile acestei veri, iar Kusadasi este locul ideal de vacanță dacă vrei să combini relaxare în resorturi moderne cu vizitele în împrejurimi. Serviciile turistice excelente, plajele cu nisip fin și apele clare ale Mării Egee, clasează orașul Kusadasi în topul locurilor preferate de familii.

 

 Kusadasi

Kusadasi

 

Surprinde apusul pe încântătoarea Insulă a Porumbelului, mergi la Plaja Long, dedică o zi distracției la tobogane în popularul parc Adaland. Continuă cu o excursie la Pamukkale – supranumit Castelul de Bumbac, datorită izvoarelor termale care se scurg pe terasele calcaroase ce par a fi din bumbac. În zona Pamukkale se află și celebra Piscină a Cleopatrei, unde se spune că dacă înoți în aceste ape vei întineri cu câțiva ani.

Sejur Kusadasi

Tarife de la 389 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu all inclusive la hotel 3*, transport autocar, asistenta turistica.

 

Rimini

Perla Rivierei Italiene, Rimini este o destinație de top din Europa, perfectă pentru vacanțe relaxante, dar nu numai. Plajele sale lungi și late, din nisip fin, alb, sunt scăldate de apele clare ale Mării Adriatice, iar centrul orașului ascunde o mulțime de obiective turistice pe care le poți descoperi în zilele active.

 

Rimini

Rimini

 

O plimbare în Parcul Italia în Miniatură este obligatorie dacă vii aici alături de cei mici, prilej excelent să le vorbești puțin și despre istoria locului într-un mod distractiv. Copiii se vor simți aici precum Gulliver în țara piticilor, printre cele peste 200 de obiective faimoase ale Italiei, care au fost reproduse la scară mică. Un alt parc de distracții pe care nu-l poți rata este Fiabilandia, împărțit în zone tematice, pe vârste. Există aici un sat magic cu o vale a gnomilor, piscine cu bile, un râu leneș, tobogane etc.

Sejur Rimini

Tarife de la 666 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transferuri, asistenta turistica.

 

Cele mai bune destinații cu plajă: Albena

Bulgaria este întotdeauna o variantă bună pentru petrecerea vacanței de vară, întrega linie de coastă este presărată cu plaje premiate, cu cele mai fine nisipuri și cele mai clare ape de la Marea Neagră. În plus, majoritatea resorturilor ce oferă servicii de tip all inclusive, sunt moderne și prietenoase cu familiile cu copii.

 

Cele mai bune destinații cu plajă: Albena

Cele mai bune destinații cu plajă: Albena

 

Dacă Nisipurile de Aur și Sunny Beach sunt destinațiile luate cu asalt de către tinerii în căutare de distracție, Albena este catalogată stațiune child friendly. Intrarea lină în mare, plajele generoase, vegetația deasă, atmosfera liniștită și parcurile acvatice asigură momente memorabile în familie. Principala atracție a Albenei este Parcul Aquamania ce ocupă o suprafață de până la 30000 mp, fiind împărțit în zona adulților și cea a copiilor, cu tobogane pentru toate gusturile și vârstele: de la Tornado la FreeFall și de la megatoboganul Mammoth la Kids Twister, aici îți vei găsi locul preferat.

Sejur Albena

Tarife de la 484 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive la hotel 4*, transport individual.

 

Cipru

Cipru este fără îndoială cea mai bună alegere pentru o vacanță în familie. Stațiuni precum Limassol, Larnaca, ba chiar și Ayia Napa sunt potrivite pentru relaxare. Nisipurile fine și intrarea foarte lină în marea clară și sunt principalele atuuri ale Ciprului. Atmosfera este una destul de liniștită pe timpul verii, iar atracțiile sunt numeroase.

 

Cipru

Cipru

 

Poți vizita aici Grădina Zoo din Limassol, celebră pentru păsările flamingo, să faci plajă la Nissi Beach din Ayia Napa (considerată cea mai frumoasă plajă din Cipru), să te îmbarci într-o croazieră spre Stâncile Afroditei (legenda spune că acesta este locul unde zeița frumuseții s-a născut din spuma mării) sau să vizitezi impozantul Fort Medieval din Larnaca.

Sejur Cipru

Tarife de la 588 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transferuri, asistenta turistica.

 

Oferte de vacanta de la BestTourism, detalii pe  www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Sursa foto: pixabay.com

 

 

My title page contents