City break. Topul celor mai populare destinatii in 2017

City break. Topul celor mai populare destinatii in 2017

City break. Top 2017. De ce? Stie ea, Madalina Isar. Turistii romani se dau in vant dupa escapade de cateva zile in destinatii europene intesate de obiective turistice. Printre orasele lor preferate in 2017? Paris, Roma sau Berlin. Locuri populare care aduna anual un numar record de vizitatori veniti din toata lumea.

 

Paris – capitala indragostitilor

Cel mai romantic oras din lume cucereste anual inimile a peste 15,6 milioane de turisti, asa cum reiese din datele oficiale. Dintre toate orasele Frantei, Paris reuseste sa fie cel mai fascinant atat prin festivalurile de moda, bulevardele ticsite de obiective istorice, arta stradala, cat si prin gastronomia unica.

 

Paris – capitala indragostitilor

Paris – capitala indragostitilor

 

Simbol al locului Turnul Eiffel nu ar trebui sa lipseasca de pe listele nici unui pasionat de calatorii. La fel de placuta poate fi o plimbare pe celebrul bulevard Champs-Élysées, o vizita culturala in Muzeul Luvru, sau cateva momente de reculegere in Basilica Sacre Coeur. Iar daca mergi la Paris alaturi de cei mai mici membri ai familiei, nu rata vestitul Disneyland, locul fabulos unde basmele devin realitate.

 

 Paris - Disneyland

Paris – Disneyland

City Break Paris 

Tarife de la 225 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Berlin – orasul lumii

Cu aproximativ 14,2 milioane de calatori pe an, Berlin este de departe cel mai vizitat loc din Germania. Pe langa Insula Muzeelor si Memorialul Holocaustului, Berlin mai este cunoscut pentru Berliner Dom – o capodoperba a stilului baroc si cea mai reprezentativa dintre bisericile protestante ale Germaniei; pentru Turnul de Televiziune – cea mai fotografiata constructie; dar mai ales pentru Poarta Brandenburg – simbol al pacii.

Daca pentru adulti, Berlin este un adevarat muzeu in aer liber, copiii se simt excelent la Zoologischer Garten – una dintre cele mai mari gradini zoo din lume, ce a fost deschisa oficial acum 150 de ani.

 

Berlin – orasul lumii

Berlin – orasul lumii

City Break Berlin 

Tarife de la 275 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

Barcelona – orasul lui Gaudi

Circa 9 milioane de vizitatori ajung in fiecare an in Barcelona. Atractia principala a orasului este magnifica Sagrada Familia – opera gotica neterminata a geniului Antoni Gaudi. Daca vrei sa calci pe urmele marelui arhitect catalan da o fuga si in parcul Guell – unde casutele din mozaicuri colorate iti amintesc de basmul Hänsel si Gretel de Fratii Grimm.

Barcelona - Parcul Guell

Barcelona – Parcul Guell

Alaturi de cei mici poti vizita si Aquarium-ul cu 35 de bazine ce adapostesc circa 11.000 de animale marine, fiind unul dintre cele mai mari si interesante din lume.

 

Barcelona – orasul lui Gaudi

Barcelona – orasul lui Gaudi

 

City Break Barcelona 

Tarife de la 379 euro/persoana, 3 nopti de cazare la hotel 4* cu mic dejun, transport avion. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

Roma – La citta Eterna

Cu mai bine de 6,2 milioane de vizitatori pe an, Roma este fara indoiala unul dintre cele mai populare orase din Europa. Valuri de turisti ajung in fiecare sezon in capitala Italiei, iar in 2017 numarul lor a crescut considerabil.

 

Roma – La citta Eterna

Roma – La citta Eterna

 

Fosta Citadela a Imperiului Roman este un magnet pentru pasionatii de istorie si arta. Colosseum-ul, Forumul Roman, Dealul Palatin, Fontana di Trevi, Pantheonul, Piazza di Spagna, inclusiv Vaticanul sunt doar cateva dintre atuurile orasului Roma. Descopera la pas cele mai importante edificii de patrimoniu ale capitalei ce respira arta si istorie la orice colt de strada.

 

Roma- Vatican

Roma- Vatican

City Break Roma 

Tarife de la 165 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Atena – leaganul civilizatiei europene

Locul de nastere al stiintei, artei si democratiei, Atena este un megalopolis care respira istorie la orice pas, fiind vizitat de mai bine de 4,5 milioane de turisti in fiecare an.

 

Atena – leaganul civilizatiei europene

Atena – leaganul civilizatiei europene

Urca pana la Acropole si descopera cele mai importante vestigii grecesti dedicate zeitei Athena ce domina imprejurimile orasului de pe Piatra Sfanta. Impozantul Partenon si sanctuarele sacre inchinate zeilor. Dupa calatoria in lumea zeilor si bifarea celor mai importante vestigii antice, o croaziera ce porneste din Portul Pireu este ideala mai ales pentru calatoriile in familie.

 

Atena – leaganul civilizatiei europene

Atena – leaganul civilizatiei europene

 

City Break Atena 

Tarife de la 179 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

 

 

 

Sursa foto: pixabay.com
My title page contents