Colecția Peacock in Bloom semnată Flori de IE, a fost lansată oficial în Dubai

Brandul românesc Flori de IE a participat pentru al doilea an consecutiv, la una dintre cele mai importante expoziții de modă, Bride Show din Dubai. Prima Colecție de rochii pictate manual accesorizate cu flori lucrate manual, Peacock in Bloom prezentată în premiera la Dubai, a atras privirile vizitatorilor la standul orgnaizat de către Federația  Română de Design Vestimentar și Accesorii, Romanian Fashion District, printre care și una dintre soțiile șeicului din Dubai.

 

Peacock in Bloom este o colecție de rochii cu adevarat spectaculoase. La realizarea colecției prezentată la Dubai, s-au folosit materialele deja consacrate pentru această piață, precum tafta, organza, triplu voal și neopren, culori calde, solare astfel încât să pună în evidență frumusețea femeilor. O explozie florală care întregește universul păunilor pictați manual pe fiecare rochie. Este o colecție unică, deosebită nu numai vizual, ci și în ceea ce privește întreg procesul de creație. La realizarea unei flori unice un artizan a petrecut 6 ore. La această colecție au lucrând artizani din diferite colțuri ale țării.

Peacock in Bloom este expresia curajului de a purta rochii unicat, a femeilor puternice și independente și reprezintă cursivitatea unei pasiuni ca urmare a cererii clienților Flori de ie. Ne-am diversificat  gama de produse în toți acești patru ani, ne-am pliat după piață internă și cea internațională, am urmat curentul și uneori chiar am fost cu un pas înaintea lui. dar cel mai important aspect este că am reușit să susținem și sa cream un curent de coagulare și promovare a artizanilor români.”, a declarat Cristina Chiriac, fondator Flori de IE.

Din colecția de primăvară- vară 2019 a brandului Flori de IE nu lipsește desigur, ia românească

Noua colecție este izvorâtă din adâncul sufletului și inspirata din portul popular năsăudean. „Inițial am pornit de la mărgelele care se regăsesc din belșug în portul  popular din ținutul Năsăudului, apoi am ajuns la penele de păun care îmbogățesc pălăriile și mai apoi am îmbogățit rochiile cu accesorii florale, toate făcut manual.”, povestește Cristina Chiriac, fondator Flori de IE.

 

Dragostea pentru frumos este sărbătorita prin colecția de tricouri pentru el și ea. Tricourile sunt pictate manual și sunt un cadou perfect pentru orice ocazie, mai ales pentru Sfântul Valentin. Produsele Flori de IE sunt fabricate în România în atelierul Flori de IE și păstrează cromatica și croiul modelului original, continuând astfel tradiția românească. Produsele se disting prin autenticitate, atenția pentru detalii, pasiunea pentru handmade, dar și cromatica deosebita realizata într-o maniera moderna. Produsele sunt disponibile pe site-ul www.florideie.ro.

My title page contents