Pe 11 octombrie se sarbatoreste coming out-ul, sau iesitul din dulap, ca simbol al faptului ca vizibilitatea persoanelor LGBT este importanta pentru recunoasterea egalitatii in drepturi si libertati. Coming out-ul este un pas dificil si incarcat emotional pentru tinerii LGBT.

Grupul de suport Rainbow Families, platforma QEERO si grupul de organizare de Evenimente Q-Space sunt trei initiative ale voluntarilor ACCEPT, prin care persoanele LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender) si familiile acestora pot gasi informatiile pe care le cauta, oameni deschisi, dispusi sa ii ajute si sa contribuie la evolutia societatii inspre diversitate. Rainbow Families, grupul de suport pentru parinti ai copiilor LGBT, are ca scop crearea de spatii de intalnire, sprijin si discutie pe teme de interes comun ce tin de vietile de zi cu zi ale persoanelor LGBT si familiilor acestora.

Rainbow Families te invita sa sarbatoresti 11 octombrie, Ziua Internationala a Coming Out-ului, alaturi de voluntarii ACCEPT, in cadrul unui eveniment organizat la CARE Café si Libraria HECATE, Str. Olari nr.8, incepand cu ora 14:00.

My title page contents