Cum sa transformi un machiaj de zi in machiaj de seara

Nu trebuie sa petreci ore intregi in fata oglinzii cand te pregatesti pentru un eveniment. Marian Tanase (Makeup Artist Numeric Proof Romania si trainer The Nest Project) iti spune cum sa transformi usor un machiaj de zi intr-unul de seara.

Machiajul de zi se poate transforma intr-un machiaj de seara, fie el mai discret sau mai accentuat, folosind cateva tehnici si produse adaptate fiecarui tip de ten sau in functie de preferintele fiecarei femei.

Pentru ca lumina incepe sa dispara treptat in amurg, culorile incep sa se estompeze, lasand loc doar non-culorilor, adica singurele care se vor vedea vor fi albul, negrul si tonuri neutre de gri. Acesta este motivul pentru care machiajul de seara presupune accentuarea conturului si a trasaturilor fetei, facandu-le astfel mai vizibile intr-o lumina slaba sau artificiala.

O culoare accentuata de ruj in tonuri inchise de maro, violet, burgundia poate fi cea mai la indemana schimbare pentru o persoana care agreaza aceste culori pentru buze, pastrand astfel restul machiajului in plan secundar.

O alta transformare usor de realizat este conturarea fetei cu pudre sau bronzere mate, in tonuri mai inchise decat cele folosite la machiajul de zi sau accentuarea conturului ochilor prin aplicarea unor farduri in tonuri inchise, indiferent de textura lor. Ele pot fi, creioane dermatografe sau Khol, farduri compacte, farduri cremoase, eyeliner gel, tus, acuarele sau combinatii ale acestora.

Genele false sau accentuarea genelor naturale cu o mascara de volum si alungire pot avea, de asemenea, un efect de accentuare a ochilor.

GLAM IT, DAMN IT!

Daca vrei sa afli mai multe trucuri de machiaj de la Tase te asteptam la evenimentul Glam it, damn it!, sambata aceasta, de la ora 11, la sediul The Nest Project, din strada Popa Nan 187.

invitatie glam it damn it

In prima parte a evenimentului, Tase ne va arata cum se realizeaza corect fiecare etapa a machiajului si cum sa alegem produsele si culorile potrivite. In a doua parte a evenimentului, la workskop-ul de automachiaj, primesti sfaturi personalizate si inveti sa te machiezi corect in functie de trasaturile tale. Afli ce produse de makeup ti se potrivesc, cum estompezi imperfectiunile si cum sa transformi machiajul de peste zi intr-unul de seara.

Locurile sunt limitate, asa ca te rugam sa ne confirmi participarea la eveniment, la telefon (0748.101.422 sau 0751.021.155) sau pe e-mail team@thenestproject.ro

 

My title page contents