Nici n-ai facut bine curatenie generala inainte de vizita mamei soacre, de Paste, ca acum casa e iarasi…vraiste. Electrolux ti-l recomanda pe Ergorapido 2 in 1.

Datorita manevrabilitatii sale excelente si rotilor mari, vei putea aspira rapid chiar si cele mai greu accesibile spatii, iar LED-urile amplasate in partea din fata a periei, iti ofera un plus vizibilitate pentru zonele dificile, de sub canapea sau dulapuri. Functia 2 in 1 permite ca, printr-o simpla apasare de buton, unitatea de mana sa se detaseze, pentru a putea aspira firimiturile ramase pe masa sau pe blatul din bucatarie.
Dotata cu tehnologia BrushRollClean™, peria Ergorapido va putea fi curatata cu o simpla apasare a clapetei amplasate pe duza. Firele de par si scamele vor fi aspirate in containerul de praf care, datorita sistemului patentat de golire, va putea fi curatat cu usurinta, fara ca praful sa se intoarca in casa. Astfel, este eliminat neplacutul proces de curatare manuala a acestuia.
Cu un design modern si elegant, Electrolux Ergorapido 2 in 1 poate fi depozitat oriunde. Cele 5 culori in care este disponibil, rosu, negru, gri, gri metalizat si ciocolatiu. Pai sa nu faci in fiecare zi curatenie?:)

My title page contents