Dă start zilelor de festival alături de Krups Evidence

Ținuta preferată, adidașii favoriți, topuldemn de un fashion star pus pe distracție – kit-ul ideal pentru un music lover care este gata de cele mai tari festivaluri. Zâmbești, radiezi, dansezi. Secretul? Zilele tale încep cu espressorul automat Krups Evidence.

 

Tu alegi line-up-ul fiecărei clipe

 

Tetrezești în ritm de dans, gândindu-te la momentele de neuitat pe care le vei petrececu prietenii tăi. Îți regăsești energia și buna dispoziție pentru că alături de Krups Evidence dai startul celor mai bune zile.

Evidence are 15 băuturi presetate pentru ca tu să te bucuri de cele mai refreshing drinks savurate de pe balconul tău în timp ce admiri magia metropolei, fredonând melodia preferată. J

 

Deci? Espresso, doppio sau ceai? Datorită interfeței intuitive OLED, prevăzute cu o funcție tactilă, poți regla cantitatea de cafea dorită indiferent de băutura selectată.

 

Double the pleasure, double the cappuccino

 

Want some flavour? Datorită funcției patentate Double Cappuccino, poți pregăti două băuturi concomitent, doar printr-un simplu gest.

 

Flavourish, amazing and cool! Double the fun! JPrepară un cappuccino cremos în care regăsești intensitatea unui espresso, cât și textura mătăsoasă a spumei de lapte. It’s music time!

 

Mai mult, dacă preferi cafeaua mai tare, nu trebuie decât să apeși butonul Dark și băutura va fi exact așa cum îți dorești tu: excelentă!

 

Espressorul Automat Krups Evidence este prevăzutcu tehnologia patentată Quattro Force, ce optimizează fiecare pas în procesul preparării, de la măcinat și presat, la percolare și drenaj.

 

Trezește-ți simțurile și descoperă funcțiile inteligente într-un design elegant ce oferă cafelei tale o experiență fără egal.

 

Music sounds better with you!

 

***

Despre Krups

Istoria companiei Krups începe în 1846, în Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert în cafea, datorită strategiei sale inovatoare, creată de echipele proprii ce au lucrat întotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare și dezvoltare, testele de performanță, rezistență, standardizarea și utilizarea, care sunt efectuate în Franța, ajută brandul să evolueze în fiecare zi și să ofere produse de calitate excepțională clienților săi.

 

My title page contents