Desenul lui Albert, un baietel de 7 ani din Romania, va fi transformat de IKEA in jucarie. Desenul este unul dintre cele zece castigatoare in competitia Campania Jucariilor de Plus pentru Educatie, ediţia 2014, desene care vor fi transformate de designerii IKEA intr-o colectie limitata de jucarii de plus, vanduta incepand cu noiembrie 2015 in magazinele IKEA din toata lumea.

Copii din toata lumea au inscris desenele lor cu personaje fantastice in Campania Jucariilor de Plus pentru Educatie de anul acesta iar juriul a ales 10 castigatori cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani. Tarile din care au fost alese desenele castigatoare sunt: Norvegia, Belgia, Insulele Canare, Malaezia, Marea Britanie, Croatia, Cipru, Olanda, Romania si Taiwan. Desenul castigator din Romania este liliacul vesel imaginat de Albert, 7 ani. Odata transformat in jucarie, liliacul imaginat de Albert va aduce bucurie celor mici, dar avea si o nobila misiune.

Pentru fiecare jucarie de plus cumparata in perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2016, IKEA Foundation va dona 1 euro pentru educatia copiilor catre UNICEF si Salvati Copiii. Donatia va fi folosita pentru a sprijini scolile din Asia, Africa si Europa de Est sa devina mai sigure si mai bine echipate, cu profesori instruiti pentru toti copiii, fete sau baieti, inclusiv copiii din minoritati etnice si copiii cu nevoi speciale.

 

 

 

 

My title page contents