Din 2 Decembrie, Centrele Comerciale Auchan din București dau startul la colind și fapte bune!

În decembrie, Centrele Comerciale Auchan din București marchează venirea sărbătorilor de iarnă prin organizarea mai multor evenimente care să împartă bucurie clienților care îi trec pragul.

 

Astfel, în perioada 2-16 decembrie, în acordul colindelor de iarnă, centrele comerciale se vor transforma într-un loc al bucuriei, cadourilor și faptelor bune pentru comunitate.

 

În 2 decembrie, clienții sunt așteptați cu mic, cu mare să împodobească chiar ei bradul de Crăciun, dar și sunt invitați la un târg de decorațiuni de sărbătoare.

 

Pentru că dar din dar se face rai, în ajun de Moș Nicolae, cei mici sunt așteptați în centrul comercial Auchan Titan cu ghetuțele lustruite și cu o jucărie pentru un copil nevoiaș. A doua zi, dacă au fost cuminți, ei vor descoperi în ghetuțe cadourile lăsate de Moș Nicolae. Jucăriile colectate vor aduce bucurie copiilor proveniți din medii vulnerabile.

 

În centrele comerciale Auchan Crângași, Berceni, Pallady și Vitan atracția sezonului va fi Mimul haios plin cu surprize, jocuri și provocări pentru întreaga familie.

 

Pe 9 decembrie, copii sunt invitați la teatru alături de Rudolph, în piesa ”Peripețiile lui Rudolph”- o lecție despre prietenie și onestitate.

 

Totodată, HappyTeam a pregătit clienților, pentru fiecare eveniment, o mulțime de surprize delicioase.

 

Centrele comerciale Auchan, deținute de Immochan România, și-au propus să devină, pe lângă un spațiu de cumpărături și distracție, inima comunităților pe care le deservesc, implicând-se activ în viața acestora și oferindu-le timp de calitate petrecut împreună cu cei dragi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regăsiţi programul detaliat al activităţilor din centrele comerciale în continuarea acestui comunicat:

 

Centrul Comercial Auchan Titan

 

DATĂ INTERVAL ORAR ANIMAȚIE
2 decembrie 11:00-13:00 #bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!
13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidecorative. Accesorii strălucitoare așteaptă să-și găsească locul în casele care se pregătesc de sărbătoare.
5 decembrie 18:00-20:00 #bucuriacadourilor // Bucură-te și dă mai departe!
6 decembrie 16:00-20:00
9 decembrie 11:00-13:00 #bucuriadorințelor // Dialog cu Moș Crăciun!
13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriicreative. Timp, liniște și bucurie în așteptarea Crăciunului.
16 decembrie 11:00-13:00 #bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!
 
13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidelicoase. Savoarea băuturilor preferate va fi cadoul indiciu al momentelor petrecute la cumpărături.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Centrele Comerciale Auchan Crângași, Berceni, Pallady, Vitan

 

DATĂ INTERVAL ORAR ANIMAȚIE

 

DATĂ INTERVAL ORAR ANIMAȚIE
9 decembrie 11:00-13:00 #bucuriidistractive // Jocurile fascinante ale unui Mim Haios;  „Mimul cu surprize de iarnă ”!
13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidecorative. Accesorii strălucitoare așteaptă să-și găsească locul în casele care se pregătește de sărbătoare.
16 decembrie 11:00-13:00 #bucuriidistractive // Un caricaturist îi va portretiza pe cei mai îndrăzneți dintre voi!
13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidelicoase. Savoarea băuturilor preferate va fi cadoul indiciu al momentelor petrecute la cumpărături.

 

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:

https://www.facebook.com/Centrul.Comercial.Auchan.Titan/

 

*Despre Happy Team

Happy Team este un serviciu special dedicat clienţilor Centrelor comerciale Auchan, are vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor oferind informaţii, ajutor, surprize și cadouri instant.

My title page contents