Dr Gerard, unul din cei mai mari producatori de biscuiti si napolitane din Europa Centrala si de Est, a deschis reprezentanta Dr Gerard Romania. Romanii cunosc, de altfel, produsele Dr Gerard de peste 10 ani,compania fiind prezenta pe piata prin intermediul importurilor precum si a colaborarilor pe proiecte private label.

Dr Gerard aduce in Romania o gama diversa de produse premium delicioase. De la biscuitii si napolitanele acoperite cu ciocolata la fursecurile crocante, biscuitii sandwich cu creme si glazuri, piscoturi, rulouri de napolitane, biscuiti cu fructe si cereale sau biscuiti cu vitamine pentru cei mici, toate sunt apetisante, aromate si gustoase .

Master Wafer, Passion, Maltikeks, Vit’AM sau Magic sunt doar cateva din brandurile-vedeta Dr Gerard.
Intrarea pe piata Romaniei face parte din strategia Dr Gerard de expansiune pe pietele Europei Centrale si de Est precum si de consolidare a pozitiei sale in randul marilor producatori de dulciuri si snack-uri. Dr Gerard detine mai multe facilitati de productie in Polonia, a achizitionat in acest an unul din principalii competitori, Artur de la Mieszko Group, si este detinuta de fondul privat de investiţii Bridgepoint, din octombrie 2013.

My title page contents