Elemis lanseaza, in editie speciala, Pro-Radiance Illuminating Flash Balm Roz, ca un gest de marcare a luptei impotriva cancerului de san. Elemis sustine frumusetea si sanatatea femeii si va dona Fundatiei Breast Cancer Care suma de 10.000 de lire sterline.

 

Despre Pro-Radiance Illuminating Flash Balm
In zilele in care chipul tau parca si-a pierdut stralucirea, pot fi de ajuns cateva mici gesturi de iubire fata de tenul tau. Mici cat niste picaturi de balsam pe care le vei simti pe fata ta ca pe mangaieri fine ca matasea. Fine si parfumate, cu extract de acai, de orhidee si de noni. Acaiul este un antioxidant puternic, care protejeaza tenul de efectele nocive ale mediului. Frumoasa orhidee mov este foarte eficienta in
combaterea primelor semne ale imbatranirii pielii, datorita abundentei polizaharidelor din structura ei. Noni, fructul-minune, aduce formulei balsamului o ploaie de acizi blanzi care hidrateaza profund, catifeleaza si redau luminozitatea pielii. Stralucire va capata pielea ta si datorita pulberii de mica, un ingredient special care uniformizeaza si camufleaza imperfectiunile.
Dupa ce vei folosi Pro-Radiance Illuminating Flash Balm, vei mai fi castigat o lupta cu timpul si cu agresiunile mediului. Meriti sa stralucesti de frumusete.

Pret recomandat: 199.00 lei/50ml.

My title page contents