Greseli care iti distrug parul vara

Greseli care iti distrug parul vara. Razele UV de tip A si B nu sunt prietenele parului tau in zilele calduroase de vara.  Iar in plus, greselile de styling pe care le faci frecvent afecteaza structura firului de par. Arabella Zadic ( Brand Ambasador Sebastian Professional) iti spune ce sa NU faci si tu vara asta!

Greseli care iti distrug parul vara 1. Multe femei tind sa isi lase parul ud, sa se usuce liber, sau il strang ud fiind intr o coada, fara sa stie ca acest lucru reprezinta o adevarata agresiune asupra parului. Parul ud are alta lungime si este foarte fragil – in momentul cand se usuca isi dubleaza volumul. Daca este strans legat intr-un elastic, el se va rupe foarte usor.

Greseli care iti distrug parul vara 2. O alta greseala frecventa si care afecteaza serios firul de par este nefolosirea unui produs de protectie – protectie impotriva razelor UV si protectie termica impotriva caldurii emanate de foen, placa si ondulator. O temperatura de peste 220 grade aplicata direct pe par duce la pierderea brusca a nivelului de hidratare din par, la uscarea acestuia si ruperea in cele din urma. Un alt rezultat al acestei agresiuni este matuirea culorii de pe par.

Greseli care iti distrug parul vara 3.La evenimente mai deosebite ne dorim cu toate sa avem un styling aparte. Este normal sa vrem sa impresionam, doar ca foarte multe exagereazam in acest sens, folosind produse de styling in exces: fixative, spuma, etc. Sigur ca avem nevoie de cateva produse pentru a avea o sustinere a styling-ului, doar ca acestea trebuie alese cu grija, si intr-o anumita cantitate. Mult nu inseamna si bun.

 

foto Shutterstock.com

My title page contents