5 Idei de vacanțe de Paște 2018: unde să mergi cu cei mici

idei de vacanțe de Paște 2018

Pentru că se apropie sărbătorile, ți-am pregătit câteva idei de vacanțe de Paște 2018, în care ai putea să mergi alături de întreaga familie!

Dacă tot ai câteva zile libere de Paște, de ce să nu profiți de ele și să te bucuri de o scurtă vacanță alături de cei dragi? Ți-am pregătit o listă cu cinci idei la care te poți gândi. Discută cu familia și vedeți ce vă încântă mai mult.

Unde să mergi cu cei mici și ce idei de vacanțe de Paște 2018 poți să alegi:

Un weekend la munte

Este una dintre cele mai practice idei de vacanță. Câteva zile în natură vă vor ajuta să vă relaxați, copiii vor sta la aer curat și puteți petrece multi timp împreună. Dacă familiei ta este pasionată de drumeții, cățărat sau alte sporturi, muntele va fi chiar ideea perfectă.Pune în bagaj bicicletele celor mici și weekendul va fi perfect!  Mai mult decât atât, ai șansa să înveți și să descoperi și alte tradiții de Paște, specifice zonei pe care o vizitați.

Vizitați un oraș nou

O idee cât se poate de interesantă? Să vizitați un oraș nou. Dacă cei mici sunt deja la școală, va fi chiar o experiență plăcută și educativă. Alege o locație încărcată de istorie și poveșt pe care să o vizitați în vacanța de Paște. Cei mici, mai ales dacă sunt pasionați de povești, vor fi încântați să descopere și să afle lucruri noi.

Învățați un meșteșug nou

Idei de vacanțe de Paște 2018? Mergi alături de familei și învățați un meșteșug nou. Poți alege o destinație încărcată de tradiții, unde să învățați de la localnici diferite trucuri, meșteșuguri și, de ce nu, chiar și legende locale. Activitățile precum: olărit, tors, cusut sau cioplit obiecte din lemn sunt câteva dintre idei.

Sigur că nu veți deveni experți după câteva ore, însă poate fi o experiență interesantă, relaxantă și mai ales distractivă.

Distracție în toi

Ce mai puteți face în vacanță? Mergeți într-n parc de distracții sau de aventuri! Parcurile special amenajate pentru activitățile sportive, în aer liber precum: mersul cu tiroliana, cățăratul etc. sunt o variantă distractivă nu doar pentru copii, ci și pentru întreaga familie.

Alege parcul vostru preferat din țară și rezervă câteva zile la o pensiune sau la un hotel din zona în care se află. Vă veți bucura de câteva zile relaxante în care veți face și mișcare.

Echitația

O scurtă vacanță într-un centru de echitație poate fi o adevărată plăcere pentru cei mici, mai ales dacă sunt pasionați de cai. Astfel, în cele câteva zile, toată familia poate învăța un sport nou. Mai mult decât atât, dacă optezi pentru un centru de echitație aflat la munte,vă veți bucura și de plimbări, excursii și drumeții în aer liber.

 

 

 

My title page contents