Insulele distracției! Paradisuri pentru turiștii în căutare de exclusivități

Insulele distracției! Paradisuri pentru turiștii în căutare de exclusivități

Te gândești deja la vară, party-uri pe plajă și escapade în doi fără copil? Excelent. Iată sugestiile Mădălinei Isar. Insulele distracției! Sunt to ce ai nevoie dacă vrei să îmbini distracția cu peisajele idilice și sporturile nautice. 7 insule ce vibrează de voie bună și se mândresc cu cele mai generoase plaje.

 

  1. Insula Mykonos

Supranumită Saint Tropez-ul Greciei, insula Mykonos este un magnet pentru tinerii și celebritățile în căutarea celor mai tari beach party-uri, acolo unde modernitatea se îmbină armonios cu tradițiile elene. Insula cu mori de vânt și lagune azurii este înțesată de club-uri unde mixează cei mai cunoscuți DJ europeni.

 

Insula Mykonos

Insula Mykonos

O Veneție în miniatură

Chora, capitala insulei Mykonos este împărțită în dealul morilor de vânt și zona numită Little Venice, cu canale șerpuitoare și promenade pe care stau înșirate elegant numeroase baruri. Acesta este nucleul vieții de noapte din Mykonos. Dacă cauți exclusivități și vrei să dansezi în tălpile goale pe nisipuri fine, o alegere inspirată este Paradise Beach, un paradis cu iz exotic așa cum reiese și din numele său. Dacă ai văzut comendia romantică Shirley Valentine, o escapadă pe plaja Agios Ioannis este absolut obligatorie.

 

Insula Mykonos

Insula Mykonos

Sejur Mykonos 

Tarife de la 577 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

  1. Insula Ibiza

Capitala mondială a party-urilor, Ibiza este locul preferat al tinerilor din toată lumea și nici nu este de mirare de ce … Petreceri în spumă pe beat-ul celor mai cunoscuți DJ de muzică house și trance, festivaluri mascate pe plaje albe ca neaua, dans până la ivirea zorilor pe cele mai luxoase iahturi și un bonus de priveliști unice la răsărit de pe mare … sunt doar câteva dintre atuurile Ibizei.

 

Insula Ibiza

Insula Ibiza

 

Aici s-a născut distracția!

În plus, Insula Albă a intrat în Guinness World Records pentru că deține cele mai multe cluburi de noapte, un adevărat magnet pentru cei cu spirit liber. Ibiza freamătă seară de seară, așa că bineînțeles nu este o destinație pentru familii cu copii! Spaniolii, popor mândru de Ibiza, te vor convinde imediată că aici s-a născut distracția! Cele mai cool petreceri din Ibiza se organizează pe plaja Figueretes, o extensie a orașului Ibiza. Tot de aici te poți îmbarca și pe un boat party, unde vei dansa pe un imens ring de dans din sticlă, prilej să observi și spectacolul mării.

 

Insula Ibiza

Insula Ibiza

 

Sejur Ibiza 

Tarife de la 579 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07.

 

  1. Insula Cipru

Insula Afroditei, Cipru este situată la limita dintre modernitate și tradiție, liniște și distracție. Aici, fiecare tip de turist își găsește locația ideală fie că este tânăr dornic de distracție sau familii cu copii în căutare de relaxare. Pentru cei dintâi există întotdeauna o posibilitatea de a face din noapte zi pe tot parcursul sejurului.

 

Insula Cipru

Insula Cipru

 

Dans până în zori pe plaja Nissi

Polul distracției cipriote este Ayia Napa, stațiunea cu cel mai mare număr de baruri de noapte din împrejurimi și locul unde vei găsi cele mai generoase plaje din nisip fin. Vedeta din Ayia Napa este exotica Nissi Beach, o limbă de nisip alb ce întretaie două lagune cu ape turcoaz de mici adâncimi, unde seară de seară se strâng party-maniacii să danseze pe ritmuri electro.

 

Insula Cipru

Insula Cipru

Sejur Cipru

Tarife de la 419 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

  1. Insula Ios

Cunoscută pentru plajele sale sălbatice, dar mai ales pentru atmosfera fulminantă din barurile elene, Ios este una dintre insulele europene unde petrecăreții se simt poate cel mai bine. Perla din Ciclade, nu este la fel de aglomerată precum Ibiza de exemplu, dar de la an la an, numărul tinerilor ce ajung aici este în continuă creștere. Cu 70 de km de coastă și stațiuni înțesate de baruri și resorturi moderne, Ios este fascinantă.

 

Insula Ios

Insula Ios

 

Petreceri în vechile mori de vânt

Capitala Hora este dominată de vile neoclasice vopsite în alb strălucitor, centrul vechi este un nucleu al vieții de noapte plin de localuri moderne. Numeroase cluburi de noapte vei găsi și pe faleza plajei Mylopotas, cea mai frumoasă și populară fâșie de nisip din Ios. Ziua te poți relaxa pe nisipurile albe ca spuma laptelui, iar seara poți lua cu asalt localurile întinse pe mai bine de 1 km lungime.

Foarte animată este și Koumbara Beach, chiar dacă este o plajă preferată mai ales pentru practicarea nudismului. Dacă ești în căutare de exclusivități, poți să iei parte la un bal mascat în unul dintre restaurantele deschise în vechile mori de vânt ale insulei.

 

Insula Ios

Insula Ios

 

Sejur individual Ios 

Tarife de la 105 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport individual.  Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07.

 

  1. Insula Pag

Considerată ”cea mai hot destinație din Croația”, Pag este a treia ca mărime dintre insulele Kvarner din Marea Adriatică, aflată la mică distanță de Zadar. Bătută de vânturi și cu o vegetație sărăcăcioasă, dominată de stânci argintii impresionante și cu golfuri cristaline, Insula Pag este o destinație unică. În ultimii ani, a devenit însă preferata tinerilor care vor să combine distracția cu relaxarea pe plaje sălbatice. Prețurile mici și numărul mare de cluburi, sunt alte atuuri ale locului.

 

Insula Pag

Insula Pag

 

Cel mai tare eveniment de muzică electronică!

Novalja este cea mai modernă așezare a insulei care amintește de o ”mică Ibiza”. Celebra plajă Zrce întreține cele mai tari petreceri din Europa, dintre care și celebrul Festival Hideout, un eveniment de muzică electronică ce îi adună laolaltă pe toți iubitorii genului.

 

Insula Pag

Insula Pag

 

Circuit Croatia – tarife de la 325 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri 2*-3*, transport autocar, vizitele prevazute in program, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

  1. Insula Koh Samui

Cea mai mare insulă thailandeză, Koh Samui nu este doar un paradis al plajelor exotice, dar și un magnet pentru pasionații de snorkeling și tinerii petrecăreți! Cu un amestec fabulos de temple și altare budiste, plaje sălbatice, lagune pline de recife de corali și pădurile tropicale de mangrove, Koh Samui este pe drept considerată una dintre cele mai frumoase insule ale lumii.

 

Insula Koh Samui

Insula Koh Samui

 

Full Moon Party – dansează sub clar de lună

Șarmul său unic este completat și de viața de noapte acidulată, cu party-uri exclusiviste la lumina lumânărilor pe celebra Plajă Chaweng, ce se întinde pe mai bine de 5 km lungime. La fel de populară este și Plaja Lamai, aflată tot pe coasta de est a insulei, unde pasionații de surfing pot îmblânzi cele mai înalte valuri. Un mod interesant de a explora insula Koh Samui poate fi într-un boat party spre National Marine Park Ang Thong, prilej excelent să combini petrecerile pe vas cu peisajele exotice.

 

Insula Koh Samui

Insula Koh Samui

 

Thailanda este cunoscută în lume datorită celui mai intens festival de muzică electro: Full Moon Party, care anul acesta se organizează pe Insulița Ko Pha Ngan și care anual atrage peste 50.000 de petrecăreți din toate colțurile lumii.

Sejur Koh Samui 

Tarife de la 875 euro/persoană, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

  1. Insula Corsica

Insula lui Napoleon, parte din teritoriul Franței surprinde prin combinația armonioasă între istorie, plaje și distracție de noapte. În timpul verii, Corsica este gazda a numeroase evenimente muzicale, mândrindu-se cu un număr mare de cluburi și restaurante moderne. Descoperă în Corsica cele peste 200 de plaje idilice, satele de coastă ce păstrează numeroase edificii istorice și golfurile de un albastru turcoaz pline de grote spectaculoase.

 

Insula Corsica

Insula Corsica

Între istorie și distracție

Bonifacio și Ajaccio sunt adevărate centre ale distracției nocturne din Corsica. Însă magnetul principal al tinerilor este oraşul Bastia cu zona veche Terra Vachia, unde se aglomerează numeroase baruri, cluburi, restaurante și terase cochete.

 

Insula Corsica

Insula Corsica

 

Circuit si Sejur Corsica 

Tarife de la 759 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*, transport avion, autoca local pentru realizarea itinerariului, ghid local. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

 

Sursa foto: pixabay.com

My title page contents