Krups Evidence – Dă swipe dreapta unei cafele reușite!

Searching for Mr. Right? Știm cât de important este pentru tine ca „el” să cunoască secretul unui Ristretto, să nu spună ”nu” unui delicios Cappuccino și să fie cel mai bun când vine vorba de un Espresso desăvârșit! Relaxează-te, căutarea a luat sfârșit! It’s a Match!

 

Spune „da” dragostei la prima vedere și alege Krups Evidenceespressorul automat care te face să exclami: ”He’s the one!”.

 

Funcții inteligente într-un design elegant

 

Exigentă și perfecționistă din fire, știi cât de important este pentru tine să găsești un espressor care să se ridice la rangul de „Mr. Perfect”. Cu un design elegant, dar simplu de utilizat, Evidence de la Krups îți oferă o experiență a cafelei fără egal, în confortul casei tale.

 

Detaliile fac diferența atunci când vrei o băutură savuroasă, iar pentru o îndrăgostită de arome, Krups Evidence te provoacă să îți trezești simțurile!

 

Tu deții controlul atunci când vrei să prepari băutura favorită, deoarece Krups Evidence este prevăzut cu interfața intuitivă OLED. Easy!

 

#Goodtoknow dacă preferi cafeaua Dark, nu trebuie decât să apeși pe buton iar aceasta va fi exact cum îți dorești: amazing! În plus, datorită funcției Double Cappuccino, poți prepara două băuturi cu lapte concomitent, printr-un simplu gest.

 

Indiferent dacă preferi un Espresso, un Cappuccino sau un ceai, fie el Darjeeling sau un delicios English Breakfast, Krups Evidence «has them all!», între cele 15 băuturi presetate,gata  oricând pentru a fi încercate. Deci,ce spui de un ceai în doi?

 

It tastes like love! Krups Evidence are încorporată tehnologia Quattro Force ce optimizează fiecare pas cheie din procesul preparării unui espresso, de la măcinare și presare, la percolare și drenaj. În funcție de intensitatea și tipul de băutură selectată, poți seta râșnița metalică pentru o măcinare grosieră sau fină. Și poți alege rapid intensitatea dorită a cafelei.

 

Get ready to fall in love with coffee

 

***

Despre Krups

Istoria companiei Krups începe în 1846, în Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert în cafea. Datorită strategiei sale inovatoare, creată de echipele proprii ce au lucrat întotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare și dezvoltare, testele de performanță, rezistență, standardizarea și utilizarea, care sunt efectuate în Franța, ajută brandul să evolueze în fiecare zi. Și să ofere produse de calitate excepțională clienților săi.

My title page contents