Noua cafea VIVA (pe care o poti servi de azi in statiile OMV) este o specialitate italiana pentru care cei mai talentati baristas din lume au lucrat timp de jumatate de an.

 

30 de milioane de cafele sunt consumate in fiecare an statiile OMV din 9 tari. Asa ca noua cafea servita in statiile OMV trebuia sa indeplineasca multe asteptari:)

Noua cafea VIVA provine de la renumitii maestri ai cafelei Gimoka, din Italia, din apropierea lacului Como. Cei mai talentati baristas din lume, alaturi de echipa OMV VIVA, au lucrat mai bine de jumatate de an la crearea retetei noii cafele VIVA. Rezultatul este cafeaua VIVA cu aroma italiana perfecta, bazata pe procesul de prajire fina, tipic italian. Boabele au fost atent selectionate si prajite pentru a oferi aroma perfect echilibrata si crema fina a cafelei ideale.

1,3 milioane de clienti vin zilnic in cele aproximativ 1400 de statii OMV din 9 tari.

 

Specialitati variate si delicioase de cafea sunt pregatite pe loc, cu mare atentie, de catre echipa VIVA: espresso, cappuccino, latte macchiato si multe altele. Desigur, toate deliciile VIVA pot fi luate si la pachet, pentru o calatorie excelenta.

My title page contents