Veranda

Inca un an se apropie de final, astfel ca Veranda – primul mall de proximitate din capitala, situat in cartierul Obor – a pregatit numeroase surprize pentru cei care ii vor trece pragul in „luna cadourilor”. La Veranda, Craciunul se simte ca acasa.

 

 

Astfel, pana pe 18 decembrie, cumparaturile in valoare de minimum 200 RON pot aduce nenumarate premii, iar vizitatorii mallului vor avea ocazia sa asculte grupuri de colindatori si sa se bucure de targul de Craciun si de atelierele si spectacolele organizate in parteneriat cu Fundaţia United Way, Colombina si Teatru la Cinema.

„Inca de la lansare, Veranda s-a bucurat de un numar mare de vizitatori, care ne-a depasit asteptarile. Nu cred ca exista barometru mai bun pentru masurarea succesului unui astfel de proiect, si ne dorim sa menţinem aceasta realizare. Tocmai de aceea, in luna decembrie, am pregatit pentru comunitatea din Obor numeroase surprize placute, astfel incat sa regaseasca la Veranda adevaratul spirit al Craciunului, la fel ca acasa”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Startul activitaţilor specifice sezonului a fost dat de Mos Nicolae. 15 copii, beneficiari ai programelor United Way, s-au bucurat de acces gratuit pe Patinoarul Veranda, de meniuri delicioase oferite de McDonald’s, dar si de alte suprize gasite in ghetuţe daruite de Veranda Mall, Gymboland si Carrefour Veranda. Tot de Mos Nicolae, cumparaturile facute #laVeranda au adus vizitatorilor premii instant, precum globuri pictate manual oferite de Veranda, bomboane din partea Carrefour Veranda si Sweet by Marvio sau vouchere oferite de Gymboland, Spartan si Patinoar Veranda.

 

Pana pe 18 decembrie, cumparaturile in valoare de minimum 200 RON pot aduce celor care se inscriu la tombola excursii in ţara oferite de TUI TravelCenter, electrocasnice din partea Altex, dar si doua cine cu delicatese specifice sarbatorilor de iarna oferite de Carrefour Veranda sau decoraţiuni de la TATI, premii ce vor fi livrate expres chiar de Mos Craciun castigatorilor, la ei acasa, in Ajunul Craciunului. De asemenea, participanţii vor primi pe loc, la inscrierea in campanie, o doza de Coca Cola sau un camion de jucarie Coca Cola.

 

Mai mult, toata luna decembrie este rezervata colindelor si activitaţilor specifice acestei perioade a anului. Vizitatorii Veranda vor fi intampinaţi de grupuri de colindatori de toate varstele si se vor putea destinde la Targul de Craciun. Totodata, de pe 6 decembrie pana in ajunul Craciunului, Veranda gazduieste spectacole pentru copii realizate de Teatru la Cinema, dar si ateliere interactive de sezon, accesul fiind gratuit. Nu in ultimul rand, cei pasionaţi de sporturile de iarna au ocazia de a practica activitaţile preferate la primul patinoar in aer liber din Obor, deschis in fiecare zi, intre orele 10:00 si 22:00.

Sub conceptul „Cel mai frumos Craciun este acasa”, Veranda a pregatit celor peste 430.000 de locuitori care stau la doar cateva minute de mall, dar si bucurestenilor care vin constant in zona Obor, momente magice si cadouri din belsug atat de aproape de locuința lor, incat se vor simți ca acasa.

My title page contents