Leaganele IncaBaby – O nouă modalitate de relaxare și confort pentru bebe.

Cum au luat nastere leaganele Incababy? – După o lungă analiză a diferitelor metode ale părinților de a-și liniști micuții în cele mai dificile momente, am descoperit că cele mai bune rezultate erau și încă sunt strânse de natură, de mișcările naturale și armonia a tot ceea ce ne înconjoară.

Prin urmare, am pornit de la dorința noastră de a realiza un produs minune, care în timp ce îi liniștește și îi distrează pe cei mici, să îi ajute pe părinți să nu mai fie atât de tensionați în momentele în care copiii lor sunt agitați sau plâng, și am ajuns la producerea unor leagăne premium. Leagăne care sunt realizate din materiale 100% naturale și concepute în armonie cu nevoile bebelușului și cu mediul înconjurător.

Prin urmare, leagănul Incababy nu doar că îi trezește bebelușului un sentiment de relaxare, ci îl și ajută în dezvoltarea sistemului nervos – datorită creșterii sinapselor, dar și dezvoltarea sistemului musculuar și al motricității fine.

De ce ar trebui să aleg un Leagăn IncaBaby?

Dincolo de tendinte sau de incertitudini (va sta copilul in legan sau nu va sta), leaganul Incabay ofera beneficii psihologice sustinute de medicii pediatri si demonstare prin studii clinice.

De-a lungul timpului, din ce în ce mai mulți medici pediatrii au vorbit în studiile lor clinice despre beneficiile psihologice pe care le poate avea un leagăn asupra unui bebeluș. Mai exact, s-a descoperit că mișcările de legănare reușesc să le trezească bebelușilor amintiri de pe vremea când aceștia se aflau în burtica mămicii, ceea ce înseamnă că bebe se va simți protejat.

Mai departe, legănatul are rolul de a îmbunătăți echilibrul bebelușului, lucru care este strâns legat de dezvoltarea fizică și psihică a acestuia. Micuțul nu doar că își dezvoltă simțul ritmului, ci se și relaxează grație mișcărilor musculare diversificate și a proceselor complexe din creier, în timpul legănării.De asemenea, legănatul are un impact demonstrat clinic și asupra dezvoltării sistemului nervos și a creării rapide a sinapselor.

Mai mult decât atât, legănatul cu mișcări naturale încurajează abilitățile motorii fine și cele de coordonare ochi-mână și îmbunătățesc situațiile cu lipsă de coordonare și deficit de atenție, ceea ce înseamnă că îi ajută pe bebeluși să rămână concentrați.

De la ce vârstă are voie bebe în leagăn?

Se recomandă folosirea leagănului IncaBaby încă din primele zile de viață, deoarece bebe are o poziție perfect ergonomică. Cu toate acestea, leagănul are un termen de utilizare. Greutatea maximă susținută este de 20 kg, însă leagănul a fost testat de catre TÜV Rheinland, conform unor principii de siguranta foarte stricte, testarea facandu-se la o capacitate de 200 kg.

Cum se utilizează leagănul?

Leagănul IncaBaby poate să fie prins fie în tavan, fie de un suport special. Este extrem de ușor de asamblat și are înălțimea reglabilă – ceea ce înseamnă că poate fi ajustată pe măsură ce bebe crește. De asemenea, și unghiul de înclinare al șezutului este reglabil. Pe măsură ce bebe crește și vrea să vadă ce este în jurului lui, spătarul se reglează.

Dacă copilul vrea să fie legănat nu doar lateral, ci și în sus și în jos, se recomandă achiziționarea separată a arcului.

Este un leagăn modern, cu design minimalist, conceput cu centuri de siguranță detașabile.

 

My title page contents