locuri la munte de mers cu copiii

Descoperă câteva locuri la munte de mers cu copiii în stațiunile de pe Valea Prahovei! Vedeți ce v-ar interesa și rezervați-vă o scurtă vacanță! Care sunt cele mai faine locații de la noi?

 

Dacă tu și partenerul nu vă doriți o vacanță la mare, atunci îți sugerăm cea mai simplă variantă: o vacanță la munte! Ți-am pregătit câteva sugestii de activități și locuri la munte unde poți merge cu copiii.

Stațiunile de pe Valea Prahovei sunt aproape una de alta, dar și de Brașov. Tocmai de aceea, marele avantaj este că zilnic vă puteți plimba dintr-un loc în altul. Puteți bifa noi aventuri și noi obiective pe care le puteți vizita. Dacă nu vă deranjează să mergeți puțin mai mult cu mașina, mai există variantele Bran și Râșnov. Vei vedea ce e de facut și acolo.

Variante câte în lună și în stele

Castele, excursii cu telecabina sau o zi la călărie? Tu ce alegi să faci alături de familia ta într-o vacanță la munte?

Locuri la munte de mers cu copiii pe Valea Prahovei

Ce faci în Sinaia?

Dacă alegeți să mergeți în Sinaia, aveți o mulțime de lucruri de văzut. Castelul Peleș vă așteaptă cu porțile deschise, iar copilul va fi cu siguranță mai mult decât încântat să vadă un palat. Pe lângă aceasta, el va pleca de acolo și cu o mică lecție de istorie.

Un drum cu telecabina sau telegondola pentru o porție de aer curat. Într-o zi puteți opta pentru un drum cu telecabina până la Cotele 1500 și 2000. Acolo puteți face câteva fotografii și vă veți bucura de o gură de aer proaspăt.

Ce faci în Bușteni?

Un drum cu telecabina la „Babele” și „Sfinx” poate fi o experiență drăguță și relaxantă pentru tine și familia ta. Dacă alegi să te cazezi în Bușteni, vei mai aproape și de Brașov și vei putea merge și o zi în Sinaia.

O altă atracție turistică? Castelul Cantacuzino. Domeniul are un castel impresionant, un restaurant cu o curte mare, o priveliște superbă.

Ce faci în Predeal?

Predealul este o stațiune liniștită pe timpul verii, iar dacă nu vrei ca cel mic să se plictisească, ai putea opta pentru un hotel cu piscină și loc de joacă pentru copii. Ca drumeții, puteți face o plimbare la Cabana Trei Brazi sau una la Cabana Susai.

Ce puteți face dacă mergeți în Brașov?

O excursie cu telecabina pe Tâmpa, de unde veți putea admira priveliștea sau un drum la  Cetățuia. Alte activități amuzante? Pentru copii, ar fi super Paradisul Acvatic și Parc Aventura.

La Paradisul Acvatic, puteți merge dacă vă doriți să înotați și să vă petreceți ziua la piscină, iar la Parc Aventura dacă vreți câteva ore pline de adrenalină și distracții. Vă veți putea da cu trioliana sau parcurge fel de fel de trasee.

Ce puteți face în Poiana Brașov?

Dacă alegeți să mergeți în Poiana Brașov, ar fi bine să știți ca una dintre cele mai frumoase activități pentru copii este echitația. Puteți merge împreună cu cei mici să petreceți o zi  la Centrul de Echitație din Poiana Brașov. Cei mici nu vor învăța să călărească, dar experiența mersului cu poneii îi poate ajuta să își descopere o nouă pasiune.

Locuri de mers la munte cu copiii în apropiere de Valea Prahovei

În Râșnov, la 24 de km de Predeal, veți descoperi Cetatea Râșnov, unde puteți merge împreună cu cei mici într-o mică excursie. Tot aici e celebrul Dino Park.

În Bran, veți găsi celebrul castel al lui Dracula, Castelul Bran, care se poate vizita de către copiii de toate vârstele.

 

 

My title page contents