Luna de miere în Europa. 5 destinații romantice pentru cuplurile proaspăt căsătorite!

Luna de miere în Europa. 5 destinații romantice pentru cuplurile proaspăt căsătorite!

De ce luna de miere în Europa? Ne spune Mădălina Isar. Sezonul nunților este în toi! Șiii…după încheierea ceremoniei, cei mai mulți dintre tineri plănuiesc deja să meargă în meargă în vacanță. Dacă nu te-ai hotărât încă unde să petreci Luna de Miere, am pregătit un top 5 destinații romantice din Europa pe care le poți lua în calcul.

 

1. Luna de miere în Santorini – apusuri magice și piscine infinity

Bineînțeles că pe primul loc în topul celor mai bune destinații unde să petreci luna de miere se află Insula Santorini. În nici un alt loc din Europa nu vei mai surprinde apusuri ca aici, iar . cuplurile din toată lumea aleg Santorini ca destinație de vacanță după nuntă. Ba mai mult, unii îndrăgostiți, ceva mai excentrici, vin aici pentru a-și jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie intimă, cu picioarele goale pe nisipul fierbinte al plajelor negre sau într-o bisericuță albă cu dom albastru.

 

Luna de miere în Santorini - apusuri magice și piscine infinity

Luna de miere în Santorini – apusuri magice și piscine infinity

 

Mergi în Oia pentru a surprinde cel mai spectaculos apus ce se pierde în apele azurii ale Mării Egee îmbrăcând casele albe de pe calderă, în nuanțe diafane de portocaliu. În Imerovigli poți înota într-o piscină infinity cu vederi spre vulcanul adormit, iar în Kamari te poți relaxa pe nisipuri negre precum abanosul, sărutate de ape spumoase de un albastru-călimară.

 

 Luna de miere în Santorini

Luna de miere în Santorini

 

Sejur Santorini

Tarife de la 651 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica.

 

2. Coasta Amalfitană – grădini de lămâi și vile pastelate

Întinsă pe o porțiune de 60 km pe țărmul Mării Tireniene, în partea de sud-vest a Italiei, Coasta Amalfitană este una dintre cele mai romantice destinații din lume. Întreaga regiune face parte din patrimoniul UNESCO și adună milioane de vizitatori pe an. Cei mai mulți dintre turiști sunt cuplurile venite în luna de miere, dar și boemi, scriitori sau artiști.

 

Coasta Amalfitană - grădini de lămâi și vile pastelate

Coasta Amalfitană – grădini de lămâi și vile pastelate

Peisajele Coastei Amalfitane sunt incomparabile: dealuri luxuriante îmbrăcate în livezi de lămâi și portocali, grădini de flori de hârtie și hibiscus, vile neoclasice dispune în formă de amfiteatru pe coaste stâncoase, plaje spectaculoase și golfuri de un albastru intens.

 

Coasta Amalfitană - grădini de lămâi și vile pastelate

Coasta Amalfitană – grădini de lămâi și vile pastelate

 

Mergi în Positano – perla coroanei, o urbe luxoasă și boemă pe care, probabil, ai admirat-o în filme precum „Under the Tuscan Sun” sau „The Talented Mr.Ripley”.  Fă o plimbare cu barca în Grotta dello Smeraldo din satul Conca dei Marini, mergi în Amalfi pentru spectaculoasa sa Plaja Spiaggia Grande sau retrage-te în grădinile luxuriante ale romanticului Ravello. 

Circuit Coasta Amalfitana

Tarife de la 599 euro/persoana, 9 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*, transport autocar, transfer feribot, autocar local, ghid.

 

3. Veneția – la plimbare cu gondola

Genialii Canaletto, Guardi sau Turner sunt doar câteva exemple de pictori care au fost atrași de atmosfera romantică a Veneției. În fiecare an ajung în Orașul Plutitor al Italiei aproximativ 25 de milioane de vizitatori, însă afluxul turistic nu a știrbit din frumusețea locului înscris în patrimoniul UNESCO, așa că Veneția este perfectă pentru celebrarea căsătoriei.

 

Veneția - la plimbare cu gondola

Veneția – la plimbare cu gondola

 

Marcă înregistrată a orașului sunt, desigur, plimbările cu gondola pe canalele ce șerpuiesc pe lângă palatele baroce și gotice ce se ridică semețe pe piloni de lemn din apele verzui. În Piazza San Marco poți încerca delicioasa gelato italiano de lămâie, să urci în Campanile pentru panorame memorabile și să te fotografiezi alături de persoana iubită pe celebrul Pod Rialto.

 

Veneția - la plimbare cu gondola

Veneția – la plimbare cu gondola

 

Circuit Veneția si Nordul Italiei

Tarife de la 339 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*, transport autocar, ghid.

 

4. Luna de miere la Paris – mon amour

„Paris este întotdeauna o idee bună!”. Capitala Iubirii primește milioane de cupluri de îndrăgostiți din toată lumea chiar și în plin sezon estival.

 

Luna de miere la Paris - mon amour

Luna de miere la Paris – mon amour

 

Sesiunile de trash the dress sunt la mare căutare aici, tinerii căsătoriți obișnuiesc să te fotografieze aproape de Turnul Eiffel, în piața Muzeului Luvru sau în luxuriantele Grădini de la Versailles. Pentru momente romantice de neuitat, merită să te cazezi într-un boutique hotel cu arhitectură Belle Epoque și cu vederi memorabile spre Catedrala Inimilor – Sacre Coure.

 

Luna de miere la Paris - mon amour

Luna de miere la Paris – mon amour

 

Circuit Paris

Tarife de la 500 euro/persoana, 5 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, tur de oras si excursia la Versailles, ghid.

 

5. Insula Menorca

Bijuteria Arhipelagului Baleare, Insula Menorca este mai puțin promovată turistic decât vecina sa, Mallorca. Insula Turcoaz este perfectă de luat în calcul dacă visezi la o lună de miere relaxantă, departe de aglomerația marilor orațe, într-un ținut boem și retras.

 

Insula Menorca

Insula Menorca

 

Dacă vrei să fii doar tu și jumătatea ta, atunci trebuie să mergi în Parcul Natural S’Albufera si d’es Grau, o zonă fabuloasă cu vegetație deasă, plaje sălbatice păzite de stânci și scăldate de apele clare și liniștite ale Mediteranei, întreaga zonă fiind înscrisă pe listele patrimoniului  UNESCO. Te mai poți îmbarca într-o croazieră romantică pe un iaht privat ce navighează în jurul plajelor Son Saura, Cala’n Bosch sau Cala Pilar.

 

Luna de miere în Insula Menorca

Luna de miere în Insula Menorca

 

Sejur Mallorca

Tarife de la 855 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune la hotel 4*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica.

 

Oferte de Vacanta de la Besttourism – detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

Sursa foto: pixabay.com

My title page contents