Marius Tudosiei (realizatorul emisiunii “Sanatatea in Bucate” – Digi24) si Philips Multicooker au pregatit copiilor surprize delicioase in cadrul Scolii Altfel. Marius Tudosiei a preparat pentru copii de la Scoala Regele Mihai si Liceul Teoretic National doua retete, folosind 6 Multicookere Philips.

Copiii au invatat cat de simplu pot gati retetele preferate, fie vorba de orez cu pui, sau de o placinta savuroasa cu mere. Toate ies excelent de fiecare data, cu doar o apasare de buton! Ei au fost incantati sa afle ca acum se pot juca mai mult cu parintii lor, deoarece noul Multicooker are multe functii care usureaza gatitul, astfel incat timpul petrecut in bucatarie sa fie mai scurt.

Multicooker Philips este prevazut cu:

– un orificiu de abur frecvent care ajuta la indepartarea reziduurilor, iar oala interioara este lavabila la masina.

– posibilitatea de a preseta cronometrul cu 24 de ore inainte, pentru a te asigura ca felul de mancare preferat este gata la timp.

– functia de pastrare la cald, care ajuta la pastrarea orezului sau alte altor feluri de mancare proaspete pentru o perioada mai lunga de timp, fara a pierde nutrientii si gustul mancarii. Cand procesul de preparare s-a incheiat, aparatul Multicooker trece automat la modul de pastrare la cald.

-tehnologia cu incalzire 3D, caldura actioneaza uniform si nu e nevoie sa amesteci. In plus, mancarea nu se lipeste, vasul de 2mm grosime pastrand caldura uniforma si prevenind arderea mancarii.

– manerul confortabil cu care este prevazut nu se incalzeste, ca sa il poti muta usor, oricand si oriunde.

– posibilitatea de a seta programul manual si, astfel, sa pui in practica trucuri aflate anterior in bucatarie, bazate pe experienta in prepararea mancarurilor pe care o ai! Cu ajutorul butonului de setari manuale, poti stabili temperatura si timpul de preparare, avand astfel posibilitatea sa schimbi retetele dupa bunul plac!

 

 

My title page contents