Mergi cu vantul si cu gandul intr-o croaziera de lux

croaziera

Intinderi nesfarsite de ape azurii. Golfuri paradisiace. Plaje exotice de poveste. Orase istorice sau statiuni pline de viata. Porturi cosmopolite. Si sate de pescari adormite in timp. Cum le poti bifa? Simplu! Mergi cu vantul si cu gandul intr-o croaziera de lux… Madalina Isar ne recomanda cateva itinerarii pe care le putem explora la bordul unui vas de lux.

 

Brizele Mediteranei

Cum ar fi ca timp de 8 zile sa te bucuri de unele dintre cele mai frumoase destinatii de la Marea Mediterana? Intr-un tur pe brizele Mediteranei la bordul unuia dintre cele mai luxoase vase de croaziera? Asa poti sa bifezi Roma, Pisa, Florenta, Livorno, Provence, Toulon, Barcelona, Olbia, Sardinia si Napoli. Imbarcarea si debarcarea vor fi din portul orasului Civitavecchia, de pe malul marii Tiriene, din regiunea italiana Lazio. Traseul este incredibil, binecuvantat cu peisaje unice. In timpul opririlor in marile orase europene pline de farmec, poti vizita cele mai importante obiective turistice. Iar in timpul calatoriei pe mare, te poti bucura de jacuzzi, piscina, masaje de relaxare, seri de bal, sau diverse evenimente culturale.

 

croaziera

Insulele Canare si Maroc

11 nopti de cazare la bordul unui luxos vas de croaziera. Totul pentru ca tu sa descoperi Tenerife, Madeira, Malaga, Casablanca, Barcelona, Civitavecchia si Genova. Perla itinerariului este fara indoiala Casablanca, oras pe care l-ai admirat in blockbuster-ul de dragoste „Casablanca”. Un oras mult mai agitat, mai cosmopolit, plin de culoare, care iti va starni cu adevarat curiozitatea! In timp ce, pe partea opusa, mult mai pitoresc si mai linistit, te asteapta orasul Funchal, capitala insulei Madeira. Aici, culmile deluroase sunt acoperite cu cele mai diverse plante si flori colorate, iar vinul este cel mai bun din lume.

Maroc

Fiordurile Nordului

Norvegia – tara oamenilor fericiti! De cate ori nu ai visat sa explorezi acest tinut unde divinitatea s-a intrecut pe sine in crearea unor astfel de peisaje. Fiorduri, creste montane inzapezite, dealuri invelite in vegetatie luxurianta, orase moderne si tinuturi de poveste … In cadrul croazierei, vei putea vizita Stavanger, un oras modern desemnat Capitala Culturala Europeana in 2008. Apoi Hellesylt si Flam o mica asezare pozitionata la capatul fiordului Aurlandsfjord,  cu vai pitoresti si cascade spectaculoase.  Dar si vedeta norvegiana –Bergen, orasul codului, bijuteria de la poarta fiordurilor. Orasul se mandreste cu Brygenn, cartierul cu casute colorate aflat pe listele patrimoniului mondial UNESCO, unde iarna are loc festival de turta dulce.

Fiordurile Nordului

Croaziera Singapore

O vacanta exotica este intotdeauna binevenita, mai ales daca visezi de mult timp la paradis. Ai posibilitatea sa bifezi trei destinatii spectaculoase: Singapore, Kuala Lumpur si Phuket. Supranumit „poarta dintre Est si Vest” sau „orasul viitorului”, Singapore este un megalopolis al recordurilor. Aici se afla cel mai mare ocenariu din lume, cel mai mare parc de distractii din Asia, cel mai scump complex din istorie, dar si cea mai futurista gradina din lume. Portul de imbarcare pe vasul de lux este in Singapore.

Singapore

Croaziera Miami

„Casablanca Americii”, Miami este o metropola plina de exotism cu o viata de noapte fulminanta. Cu peisaje unice si plaje paradisiace. O croaziera in Miami iti ofera sansa sa descoperi unul dintre cele mai elegante, artistice si bogate orase din lume. Aici, te poti bucura de shopping, plaje perfecte, arhitectura unica si bulevarde largi. De altfel, Miami a fost desemnat „cel mai curat oras al Americii”.

Miami

 

 

Brizele Mediteranei

Vas Sovereign – de la 766 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive pe vas, bilet de avion Bucuresti-Roma-Bucuresti, transfer aeroport-port-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Insulele Canare si Maroc

Vas MSC Magnifica – de la 649 euro/persoana, 11 nopti de cazare cu pensiune completa, bilet de avion Bucuresti- Roma – Genova-Bucuresti, transfer aeroport-port-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Fiordurile Nordului

Vas Horizon – de la 731 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive pe vas + 1 noapte cazare hotel 4* Bruxelles cu mic dejun, bilet de avion Bucuresti-Bruxelles -Bucuresti, transfer aeroport-port-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Singapore

Vas Royal Caribbean – de la 1399 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu pensiune completa pe vas + 4 nopti de cazare hotel 4*- Sinagapore, bilet de avion Bucuresti-Singapore – Bucuresti, transfer aeroport-port-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Miami

Vas MSC Divina – de la 1258 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu pensiune completa + 1 noapte care la hotel 4*, bilet de avion Bucuresti-Londra-Miami-Londra-Bucuresti, transfer aeroport-port-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

My title page contents