Mister Monopoly, faimosul personaj al jocului Monopoly, a implinit 80 de ani! Iar ocazia nu putea ramane nesarbatorita. Petrecerea aniversara a jocului a avut loc chiar de Ziua Mondiala Monopoly. Invitatii, printre care s-au numarat si Mihai Gainusa si colegii sai de la matinal, Ellie White si Doru Tinca, baietii de la Deep Central, Iulia Verdes sau George Pistereanu, s-au distrat raspunzand provocarilor creative si haioase aduse de Mr. Monopoly si au castigat o multime de premii. Cel mai ravnit a fost bicicleta Pegas, castigata de un oaspete norocos in cadrul unei tombole.

Atmosfera de la petrecere a fost intretinuta de Florin Grozea, gazda evenimentului, iar Raul Gheba a adus un plus de buna dispozitie cu un spectacol de stand-up care a impresionat publicul pana la lacrimi… de ras. Mai multe informatii despre jocul Monopoly si fotografii de la petrecerea simpaticului mogul sunt disponibile pe pagina de Facebook www.facebook.com/MonopolyRO.

Mr. Monopoly sarbatoreste cei 80 de ani si alaturi de prietenii din mediul online, prin intermediul aplicatiei „Provocarea Monopoly 80”. Pana pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot castiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, daca raspund unui set de intrebari in urma carora vor afla care pion din istoria Monopoly le poarta noroc. Aplicatia este disponibila la link-ul:https://apps.facebook.com/monopoly-optzeci unde jucatorii pot citi si regulamentul concursului.

Despre Monopoly

Lansat pe data de 19 martie 1935, Monopoly este tradus in 47 de limbi si se comercializeaza in 144 de tari. De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de editii speciale Monopoly, fiecare dintre acestea avand o tematica diferita. In 2015, compania a lansat si editia aniversara Monopoly 80, care aminteste de jocul lansat in 1935 si reuneste 8 dintre pionii reprezentativi fiecarei decade.

My title page contents