În octombrie, Veranda Mall a pregătit activități recreative pentru toată familia

În luna octombrie, vremea rece nu este o piedică pentru a petrece timp de calitate în compania celor dragi. În această perioadă, bucureștenii din cartierul Obor, dar și cei din proximitate se pot bucura de evenimente adaptate sezonului, la Veranda Mall, de la ateliere creative și activități distractive,  până la premii pentru sesiunile de shopping, într-o ambianță placută și relaxantă.

 

„În perioada toamnei, continuăm să organizăm activități tematice pentru copii, tineri și familii, deoarece ne dorim ca vizitatorii Veranda Mall să aibă de fiecare dată alternative de petrecere a timpului liber în compania celor dragi, adaptate pentru fiecare sezon. Astfel, luna aceasta am pregătit mai multe evenimente speciale, iar în curând vom anunța și mai multe surprize pentru clienții noștri.”, a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Ziua Internațională a Educației

Pe data de 5 Octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, Veranda Mall organizează activități creative și educative pentru elevi și părinți. Joi, în intervalul 12:00-20:00, atmosfera va fi animată cu ateliere educative, cursuri gratuite de dansuri, și improvizație, precum și cu jocuri, precum air hockey, foosball, șah supradimensionat, șotron, twister și multe altele. De asemenea, cei mici vor putea participa și la sesiuni de picturi pe față sau se vor putea distra cu figurinele creative modelate din baloane.

În octombrie, Veranda Mall a pregătit activități recreative pentru toată familia

În plus, de Ziua Internațională a Educației cei mici vor avea ocazia să descopere lumi fascinante prin intermediul tehnologiei VR, pe tot parcursul zilei elevii putând viziona producții de realitate virtuală la THE VR CINEMA. Înscrierile la difuzările de filme, precum și la atelierele creative sunt gratuite și se realizează pe pagina de Facebook Veranda Mall.

Ziua jocurilor, în fiecare miercuri          

Părinții și bunicii din cartierul Obor știu deja că la Veranda Mall, fiecare miercuri este ziua jocurilor pentru cei mici. De la șah supradimensionat, la aruncatul potcoavelor, popice, twister, șotron, mini foosball, airhockey, copiii sunt așteptați să își dezvolte creativitatea la locul de joacă din interiorul centrului comercial, din zona Gymboland.

Shopping de sezon

Pe lângă evenimentele pentru cei mici, luna octombrie este un moment bun de shopping pentru cei care nu și-au completat încă garderoba cu produse din cele mai recente colecții ale sezonului toamnă-iarnă. Magazinele din centrul comercial au pregătit deja produse la modă, după noile tendințe, la prețuri cât mai accesibile. Totodată, locuitorii cartierului Obor au un motiv în plus să vină la cumpărături în Veranda Mall, în această lună, deoarece se pot înscrie la tombolă, unde au șansa de a fi premiați cu 500 de euro. Înregistrările au loc până pe 31 octombrie, pe baza bonurilor de cumpărături, iar extragerea va fi organizată pe data de 1 noiembrie. Regulamentul campaniei este disponibil pe website-ul Veranda Mall.

 

Pentru informații suplimentare puteți accesa pagina de web www.verandamall.ro, sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.

My title page contents