Anul acesta Pampers si UNICEF aniverseaza 10 ani de parteneriat in campania “1 pachet = 1 vaccin”. Drept multumire pentru toti parintii din Romania care au sustinut campania, Pampers isi doreste sa ajute 10 maternitati oferindu-le mobilier si scutece pentru nou-nascuti.

indexParintii sunt invitati pe pagina de Facebook Pampers Romania, in sectiunea „10 ani de parteneriat Pampers UNICEF”, pentru a vota orasele din Romania care vor fi sprijinite de Pampers. Fiecare vot reprezinta sansa unei maternitati din Romania de a fi modernizata. Materialele vor ajunge la maternitatile alese la inceputul anului 2016.

Parteneriatul dintre Pampers si UNICEF dureaza de 10 ani si, in tot acest timp, tetanosul matern si neonatal a fost eliminat in 17 tari, dar lupta continua in alte 21 de tari. Pampers invita parintii sa i se alature pentru o dorinta speciala: eliminarea tetanosului matern si neonatal (TMN) din zonele in care inca mai reprezinta o amenintare. Tetanosul matern si neonatal afecteaza familiile din zonele geografice care nu beneficiaza de suficiente resurse materiale si apare atunci cand nou-nascutii sunt infectati in urma unei nasteri neigienice, precum taierea cordonului ombilical cu instrumente nesterile. Odata contactat, tetanosul neonatal nu mai are tratament, motiv pentru care omoara in fiecare an 49 000 de nou-nascuti, ceea ce inseamna ca un bebelus moare la fiecare 11 minute.

 

 

My title page contents