cele mai frumoase parcuri de distracții din Europa

Vezi care sunt cele mai frumoase parcuri de distracții din Europa și, mai ales, dacă se află în zona în care vă veți petrece concediul. Surprinde-i pe cei mici cu o aventură de neuitat!

 

Dacă tu și familia ta nu ați decis încă unde veți merge în concediu, ce ai zice de un parc de distracții? Acestea pot fi escapada ideală pentru întreaga familie, mai ales dacă cei mici sunt fascinați de tot felul de jocuri interesante pentru copii, de Lego sau de personajele Disney.

Totuși, chiar dacă ați ales deja destinația de vacanță, ați putea descoperi dacă în zona respectivă se află vreun parc de distracții unde ați putea planifica o vizită cu întreaga familie. Ți-am pregătit o listă cu parcuri de distracții din Europa pe care ai putea să le vizitezi alături de familie, vara aceasta.

Parcuri de distracții din Europa potrivite pentru cei mici și mari:

Indiferent dacă ai tăi copii sunt de vârsta grădiniței, dacă au terminat clasa I sau dacă au trecut în clasa a V-a, o întâlnire cu personajele lor preferate din desene îi va fascina cu siguranță.

Disnayland Paris și Studiourile Waltd Disney – cunoscutul parc de distracții se află în Marne la Vallee, în zona de Est a Parisului. Prețul biletelor, cel puțin la achiziția lor online, variază în funcție de perioadă.

Aici, cei mici vor face cunoștință cu celebrele personaje din lumea Disney și vor putea merge pe platourile de filmare din serialele lor preferate.

Prater – este un loc istoric și încărcat de povești, iar o plimbare cu roata sigur vă va înveseli familia. Parcul este situat în Viena, iar dacă tot ajungeți în acest oraș cu cei mici, ați putea merge și la Grădina Zoologică de la Palatul Schonbrunn.

Parc Asterix – este un parc plin de carusele și locuri de joacă potrivite pentru întreaga familie. Dacă ajungeți în Franța, puteți da oricând o fugă cu cei mici pentru o zi plină de distracție.

Legoland – Parcul Legoland se află în Guntzburg, Germania și poate fi o idee excelentă de surpriză pentru copiii pasionați de Lego și tot felul de construcții.

Phantasialand – tot în Germania, veți găsi și parcul Phantasialand, un parc tematic cu carusele unde veți putea petrece o zi plină de distracție și amintiri de neuitat.

Futuroscope – în Franța, dacă vreți să vă bucurați de o experiență de neuitat alături de toată familia, să admirați arhitectura modernă și să vă distrați, puteți merge la Futuroscope.

Isla Magica – dacă sunteți în cautarea unui parc de distracții acvatic, în Seviliia veți găsi parcul acvatic Isla Magica, plin de tobogane și piscine care vă așteaptă pentru o zi minunată.

 

 

 

 

My title page contents