Pentru o vara in picioarele goale

Frumusetea picioarelor se cultiva in fiecare zi. Da, da. Asa cum bine auzi! Si daca vrei unghii frumoase la vara, atunci e bine sa te apuci de treaba de pe acum. Asa se traieste o vara in picioarele goale.

 

Pentru o vara in picioarele goale, te apuci de treaba acum. Uite de ce. „Daca vrei picioare superbe in sandale, atunci e mai bine sa iti stabilesti urmatorul ritual”, dupa cum ne sfatuieste Adina Cepoi, Trainer Jessica Cosmetics Romania.

„Dupa cateva luni in care picioarele au stat inchise in cizme, mobuti, ghetute si bocanci, ele au nevoie sa stea la aer liber. Sa respire. Sa fie alinitate, ingrijite. Pentru ca nu poti sa sari pur si simplu cu lacul de unghii. Si sa crezi ca poti sa fii si trendy. Acum, mai mult ca oricand, picioarele au nevoie de ingrijire. De gomaj, de hidratare, de masaj, de ingrijire. De la calcaie pana  in varful degetelor.”

Picioarele goale

Mai intai de toate, pielea picioarelor are nevoie sa fie inmuiata. Acesta este reflexul numarul 1 . Ca sa scapi de calozitatile de pe calcaie si de pielea crapata, e nevoie de apa calda si de iubire. Si apoi de gomaj, desigur. Mai ales daca vrei sa scapi de pielea moarta. E bine sa stii ca pentru aceasta operatiune nu e nevoie de pila. De acum, poti miza pe un gomaj special pentru picioare si de miscari concentrice. Timp de 20 de secunde. Si uite asa, te alegi cu o piele elastica si cu niste calcaie fine.Apoi, impinge-ti cuticulele si maseaza-le cu ulei de cuticule.

Etapa urmatoarea?  Hidratarea. Uita de cremele grase si alege un produs special creat pentru pielea calcaielor.

Drumul catre picioarele frumoase din luna iunie incepe acum!

 

 

My title page contents