Perle cu iz oriental, perfecte pentru vacanțele târzii de toamnă

Perle cu iz oriental, perfecte pentru vacanțele târzii de toamnă

Perle cu iz oriental pentru o vacanță unică. Dacă tânjești la o vacanță altfel, Mădălina Isar te îndeamnă să pornești în descoperirea fascinantei lumi orientale. Vizitează fostele capitale imperiale din Africa de Nord sau pornește pe urmele faraonilor în vechea capitală Teba. Poți să străbați dumnezeiescul deșert Wadi Run până la Petra, iar apoi să te lași purtată în lumea de poveste a troglodiților din Matmata. La final, dacă mai ai încă chef de aventuri, îți propun un zbor cu balonul deasupra orașelor subterane ale hitiților sau să urmezi pașii Mântuitorului în Țara Sfântă.

 

Perle cu iz oriental: Maroc

Poarta de intrare în deșertul Sahara, dar și în fantastica lume a Orientului, Maroc este un ținut desăvârșit plin de tradiții berbere unde fostele capitale imperiale uimesc călătorul prin mozaicurile impresionante ale palatelor și prin atmosfera vibrantă. Descoperă Medina Antică Jemma El Fna din Orașul Roz Marrakhech, dar și Palatul Regal Dar El Makhzen ce pare desprins din basmele arăbești dominând centrul istoric al capitalei religioase, Fez.

 

Perle cu iz oriental: Maroc

Perle cu iz oriental: Maroc

 

În Casablanca, nu rata Moscheea lui Hassan al II-lea, cea mai mare din Maroc cu cel mai mare minaret din lume, aflată pe coasta Oceanului Atlantic. Iar în Rabat, vizitează vechiul Kasbah cu zidurile almohazilor bine păstrate. În plus, dacă vrei să pătrunzi și mai mult în cultura triburilor berbere, traversează Munții Atlas până la Quarzazate, dincolo de care se întinde vastul deșert Sahara.

 

Perle cu iz oriental: Maroc

Perle cu iz oriental: Maroc

 

Circuit Maroc 

Tarife de la 749 euro/persoana, 9 nopti de cazare cu demipensiune la hoteluri de 3*-4*, transport avion, tururi si excursii cu autocar local conform programului, ghid local, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Perle cu iz oriental: Egipt

Țara Faraonilor a devenit o destinație tot mai tentantă pentru turiștii români, cu atât mai mult în sezonul rece când în Egipt vremea este perfectă pentru plajă sau vizite culturale. Țară arabă din nordul Africii este locul cu una dintre cele mai strălucitoare civilizații antice, cu piramide ce sfidează regulile timpului, temple grandioase ridicate pe malurile fertile ale Nilului și morminte misterioase învăluite în blesteme și legende.

 

Perle cu iz oriental: Egipt

Perle cu iz oriental: Egipt

 

Egipt este o destinație de văzut măcar o dată în viață începând cu Piramida lui Keops – singura dintre cele 7 minuni ale lumii antice care stă încă în picioare. Luxor – cel mai mare muzeu în aer liber al lumii. Valea Regilor – unde s-a descoperit în stare perfectă de conservare, mormântul celui mai tânăr faraon egiptean, Tutankhamon. Și până la temple somptuoase precum Kom Ombo, Edfu, Philae sau Karnak, de pe malurile Nilului.

 

Perle cu iz oriental: Egipt

Perle cu iz oriental: Egipt

 

Circuit Egipt 

Tarife de la 1095 euro/persoana, 10 nopti de cazare cu demipensiune la hoteluri de 4*, transport avion, tururi si excursii conform programului, insotitor de grup. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

Perle cu iz oriental: Iordania

Regatul Hașemit al Iordaniei este un ținut al contradicțiilor, unde anticul se îmbrățișează cu modernul, iar religia joacă un rol foarte important în viața locuitorilor. Pornește pe celebrul Drum al Mătăsii, până la Tribul Zalabia pentru a descoperi cum beduinii încă trăiesc în corturi în inima deșertului roșiatic.

 

Perle cu iz oriental: Iordania

Perle cu iz oriental: Iordania

 

Călare pe cămilă traversează deșertul Wadi Rum până la minunea nabateenilor Petra, un oraș antic sculptat în piatră roz, care a stat ascuns sub nisip pentru 1000 de ani, până în anul 1815 când a fost descoperit de către un explorator britanic. În plus, în Iordania poți pluti la propriu în cele mai sărate ape de pe pământ, la Marea Moartă sau să te relaxezi în Aqaba, singura stațiune de litoral a țării, de la Marea Roșie.

 

Perle cu iz oriental: Iordania

Perle cu iz oriental: Iordania

 

Circuit Iordania

Tarife de la 750 euro/persoana, 8 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 4*, transport avion, vizite si excursii conform programului, jeep-safari in Wadi Rum, ghid local. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

Perle cu iz oriental: Tunisia

Poarta spre lumea Orientului, Tunisia are o istorie de peste 3000 de ani, fiind martora trecerii fenicienilor, arabilor, bizantinilor, romanilor și a francezilor, fiecare popor lăsându-și amprenta pe obiceiurile acestei țări. Tunisia are o moștenire culturală impresionantă aici vei întâlni situri arheologice deosebit de importante și temple romane ce uimesc chiar și în zilele noastre. În plus, ajuns în Matmata, acolo unde s-a turnat seria SF ”Războiul Stelelor”, vei avea impresia că ai făcut o călătorie pe lună.

 

Perle cu iz oriental: Tunisia

Perle cu iz oriental: Tunisia

 

Sidi Bou Said este fără îndoială cel mai frumos oraș al țării, renumit pentru viluțele sale alb-albastre cu vederi excelente spre Golful Tunis, în timp ce, Hammamet este una dintre cele mai populare stațiuni de pe coasta Mediteranei, cu plaje albe, late și lungi. Dacă tânjești la viață de noapte fulminantă, atunci poți alege Sousse, unde se simte cel mai bine amestecul dintre cultura orientală și influențele occidentale.

 

Perle cu iz oriental: Tunisia

Perle cu iz oriental: Tunisia

 

Sejur Tunisia 

Tarife de la 352 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive la hotel 4*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Perle cu iz oriental: Turcia

Între Orient și Occident, Turcia este o țară cu adevărat fascinantă atât ca atmosferă, cultură, istorie și gastronomie cât și din punct de vedere al peisajelor.

 

Perle cu iz oriental: Turcia

Perle cu iz oriental: Turcia

 

De la grandoarea fostului Constantinopol – Istanbul, singurul oraș întins pe două continente, la exuberanța și luxul Antalyei cu numeroasele sale resorturi all inclusive. Și din selenara regiune Cappadocia, unde poți zbura cu balonul deasupra orașelor subterane ale hitiților până la Pamukkale – Castelul de Bumbac, unde apele termale sunt cunoscute pentru beneficiile lor asupra trupului … în Turcia vei găsi o mulțime de locuri care te vor încânta.

 

Perle cu iz oriental: Turcia

Perle cu iz oriental: Turcia

 

Circuit Turcia 

Tarife de la 210 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*, transport avion, autocar local pentru realizarea itinerariului, ghid. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Perle cu iz oriental: Israel

Țara Sfântă, Israel este locul pe care orice pelerin modern ar trebui să-l descopere măcar o dată în viață.

 

Perle cu iz oriental: Israel

Perle cu iz oriental: Israel

 

Fie că pornești pe urmele Mântuitorului în Israel – capitala religiilor monoteiste, în Nazaret și Bethleem sau din contră că îți dorești o vacanță relaxantă și plină de distracție în Tel Aviv, Haifa sau Eilat, Israel este întotdeauna o alegere inspirată pentru o escapadă de toamnă.

 

Perle cu iz oriental: Israel

Perle cu iz oriental: Israel

 

Circuit Israel 

Tarife de la 689 euro/persoana, 5 nopti de cazare cu demipensiune la hoteluri de 4*, transport avion, vizite si tururi cu autocar local conform programului, ghid. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

 

Sursa foto: www.pixabay.com

My title page contents