Protecție specială sub soare: NIVEA SUN Kids dă liber la joacă!

Protecție specială sub soare: NIVEA SUN Kids dă liber la joacă!

În zilele însorite, copiii se simt cel mai bine în aer liber, când orice plajă, pajiște sau parc devine un potențial teren de joacă, iar organismul lor e plin de energie. Însă pentru ca fericirea lor să fie egală cu relaxarea ta, trebuie să te asiguri că cei mici sunt în deplină siguranță sub radiațiile UV nocive emise de soare. Pentru că prietenul la soare se cunoaște, NIVEA SUN Kids protejează pielea micuțului tău și respectă nevoile delicate ale acesteia, în timp ce voi vă bucurați împreună de cele mai frumoase momente.

 

Copiii sunt atrași de culoare, de aceea vor adora spray-ul colorat de protecție solară de la NIVEA SUN Kids cu FPS 50+. Special dezvoltat pentru pielea sensibilă a micuților, spray-ul protejează eficient împotriva razelor UVA/UVB chiar și în timpul bălăcelii la mare, fiind rezistent la apă. Deoarece pielea copiilor trebuie protejată de radiațiile UV, ei au nevoie de toată atenția ta, în zilele însorite. NIVEA te ajută să fii cel mai bun prieten la soare al prichindelului tău, indicând cu ajutorul emulsiei colorate albastru dacă toată pielea lui a fost acoperită, iar când pielea redevine albă vei ști că este momentul să o reaplici.

 

Protecție specială sub soare: NIVEA SUN Kids dă liber la joacă!

Protecție specială sub soare: NIVEA SUN Kids dă liber la joacă!

 

Loțiunea ultra-rezistentă la apă NIVEA SUN Kids Swim & Play cu SPF 50+ e special concepută să țină pasul cu prichindeii care nu se mai satură de mare. Formula cu Dexpanthenol ajută la  protejarea barierei naturale a pielii și menține protecția în apă pentru un timp îndelungat, în timp ce filtrele organice și minerale UVA/UVB protejează împotriva expunerii la soare. Loțiunea are în vedere nevoile speciale ale pielii sensibile ale copiilor și reduce riscul apariției alergiilor.

 

Indiferent de produsul NIVEA pentru protecție solară pe care alegi să îl folosești, se recomandă reaplicarea unei cantități generoase de produs la fiecare două ore. Iar pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță sub soare, este indicat să ai în vedere o serie de măsuri: evitarea orelor prânzului (12-4 p.m.), purtarea de pălării și de hăinuțe lejere și ochelari cu protecție UV.

Pentru mai multe informații care te vor ajuta să fii prietenul de încredere de care micuțul tău are nevoie în timpul sezonului cald, vizitează pagina de Facebook NIVEA și site-ul www.NIVEA.ro.

Preț maxim recomandat NIVEA Spray colorat de Protecţie Solară pentru copii, FPS 50+, 200 ml – 36.9 RON

Preț maxim recomandat NIVEA Loțiune SUN Kids Swim & Play, FPS 50+, 150 ml – 38.03 RON

 

My title page contents