Rasfat Best Foot Forward – pentru o sarcina fara griji

 

Perioada sarcinii este o adevarata provocare. Atat la propriu, cat si la figurat!

Faci parte din categoria eroinelor care reusesc sa nu te lase prada tentatiilor culinare? Te felicitam!! Esti ingrijorata totusi ca, in ciuda eforturilor tale cumulate, kilogramele in plus nu inceteaza sa apara?

Trage aer in piept si ia aminte.  Cresterea in greutate si volumul mai mare de sange necesar sustinerii noilor kilograme, picioarele incep sa fie din ce in ce mai grele, mai dureroase si mai umflate. Mai ales in ultimul trimestru.  Si daca esti disperata si crezi ca nu exista solutii, IDA SPA iti ofera reteta unei sarcini lipsite de griji – Best Foot Forward. O  experienta senzoriala marca ELEMIS, destinata picioarelor obosite.

Cum functioneaza? Uleiurile calde vor hidrata intens atat pielea, cat si unghiile. Iar masajul terapeutic va diminua amorteala si edemele cauzate de suprasolicitare.  Dupa fiecare tratament, pielea ta va prinde viata. Iar picioarele iti vor fi pregatite de un nou drum, pentru tine si noul membru al familiei tale.

 

FINALIST în cadrul World Luxury Spa Awards 2015 și unic participant în cadrul Best Luxury Day Spa 2015. IDA Spa este primul centru spa care a fost nominalizat și care a participat in cadrul World Luxury Spa Awards.

 

CASTIGATOR in cadrul World Luxury Travel Guide, la categoria Best Wellness Retreat of The Year 2015. Aceast concurs emite anual o revista de luxury travel, iar IDA Spa va fi singura mentiune in cardul acesteia, cu referire la Romania.

 

Afla detalii www.idaspa.ro

Str Laguna Albastra nr 77, Corbeanca.

Pret 110 lei

 

 

 

 

 

Pret: 30’- RON

My title page contents