Sărbătorile încep la Gymboland! Descoperă programul special!

Gymboland: Invitație la distracție în zilele de sărbătoare. Ce planuri ai pentru cel mic în zilele de sărbătoare? Avem noi o agendă plină de activități speciale care îl vor atrage ca un magnet în lumea fabuloasă a lui Pogo! La Gymboland se vorbește doar limba distracției și creativității prin joc, așa că adu-l pe prichindel să se alăture lui Pogonici și altor pitici. 

Petreceri tematice pentru fiecare sărbătoare

Dacă nu știi încă ce program va avea prichindelul tău de Sf. Andrei, ziua națională a României,  Moș Nicolae sau de Crăciun, atunci oferă-i doza de distracție, înscriindu-l la activitățile creative care vor avea loc la Gymboland.

În zilele de sărbătoare, care sunt libere și pentru părinți, specialiștii noștri au stabilit o serie de activități speciale, care completează programul interactiv din locațiile Gymboland. Activități interactive, concursuri, personaje de poveste și ateliere care să le stimuleze imaginația creează programul copiilor în cel mai iubit spațiu de joacă, Gymboland.

 

Verifică programul de activități din cea mai apropiată locație Gymboland și află de la prichindelul tău care i se potrivește cel mai bine! La Gymboland, în fiecare zi de sărbătoare apar personaje tematice, care să-i creeze celui mic o experiență unică prin care să înțeleagă într-un mod interactiv semnificația zilei și să descopere noi aptitudini creative.

 

Checkpoint pentru educație și distracție în același loc

Gymboland promovează conceptul de joc educational de mai bine de 12 ani, iar fiecare spațiu de joacă are un program special și o ambianță perfectă, care să creeze locul preferat pentru distracție al copiilor. Activitățile recreative și interactive, create cu ajutorul specialiștilor, îmbină educaționalul cu distracția, creând cele mai atrăgătoare metode de petrecere a timpului liber pentru cei mici.

 

Descoperă ce locație Gymboland va fi terenul de joacă al copilului tău de Sărbători!

My title page contents