A meritat sa bati drumul din Balotesti pana in Drumul Taberei – au glumit colegii mei cand m-am intors de la cochetul Studio Fistic.

Vizita aceasta era oarecum programata de la inceputul anului, cand le-am cunoscut pe fetele de la Fistic la un eveniment, iar ele mi-au lansat invitatia de a le vizita. Mi-au spus ca au un salon dragut, cochet si in care lucreaza o echipa de profesionisti. Si da, au avut dreptate.

Parul meu decolorat de clorul din bazinul la care ajung mai rar decat mi-as dori (dar suficient de des, incat sa produc pagube insemnate coafurii) le-a fost recunoscutor. El a fost tratat cu o vopsea Illumina (de la Wella), eu cu niste ceai de rodie si biscuitei cu seminte, si amandoi am fost foarte multumiti.

Si pe principiul „sharing is caring”, am vrut sa va ofer si voua un rasfat. Si mai mult decat atat, o schimbare. Asta si pentru ca ne apropiem de sfarsitul de an si pentru ca, daca sunteti ca mine, sigur va doriti sa incepeti 2016 cu un nou look.

 

CONCURS!

4 schimbari de look (vopsit, tuns, coafat si machiat) oferite de Studio Fistic!

Adresa: Str. Drumul Taberei, nr. 29
Telefon: 021/725.24.03

0740.161.618

Daca sunteti pregatite pentru o schimbare de look, va puteti inscrie la concurs! Scrieti intr-un comentariu la acest articol de ce va doriti o noua imagine si puteti fi modelele specialistelor de la Studio Fistic, care va ofera o schimbare totala de look (vopsit, tuns, coafat si machiat).

Castigatoarele vor fi trase la sorti (prin random.org) pe 6 decembrie si vor fi anuntate pe site si pe pagina de facebook 9vremparinti.

 

LATER EDIT

Random.org a decis: Theodora Szabo, Mihaela Rotaru, Dinicioiu Mihaela Narcisa si Stancila Nicoleta vor avea parte de o schimbare de look oferita de Studio Fistic. Felicitari! Castigatoarele sunt rugate sa ne contacteze pe simona@9vremparinti.ro sau in mesaj privat pe pagina de facebook 9vremparinti, pentru detalii.

 

 

 

My title page contents