Spa Love

Sarbatoreste iubirea prin rasfat maxim. La SPA.  Danubius Health Spa Resort te asteapta in februarie cu pachete romantice care vorbesc limba indragostitilor.

 

In acest an, ofera cadou dragostea si relaxarea. Ai la indemana pachete de min 2 nopti de cazare in perioada 10-19 și 24-26 februarie 2017.

Pachetele contine cazare in camera dubla deluxe sau standard ( in functie de hotelul la care optezi) si atmosfera romantica cu trandafiri si sampanie in camera. Ia aminte ca veti avea parte de mic dejun si cina romantica. Apoi, sarbatoarea iubirii continua la Spa, unde beneficiati de acces nelimitat la bazine cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternanta pentru picioare, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, camera de relaxare, sala fitness.

Si pentru ca obrazul de indragostit cu atentii permanente se tine, seara, e rost de baie romantica la lumina lumanarilor intr-o zona special amenajata din spa. Si chiar de o baie wellness aromatica impreuna cu partenerul.

Totul la preturi incepand de la 215 lei/ persoana/ camera – Hotel Sovata si 245 lei / pers./ noapte la Hotel Bradet.

Tu ce alegi Valentine’s Love sau Iubeste romaneste de Dragobete?

Cauta detalii pe www.danubiushotels.ro

 

My title page contents