Ține celulita la distanță!

1 din 2 femei se luptă cu celulita. Tu din care tabară faci parte? De la ce vârstă ai început să fii preocupată de aspectul inestetic al pielii. Știi ce reprezintă în mod real celulita? Ei bine, aceasta este o afecțiune a țesutului adipos. Ea are cauze genetice, hormonale și legate de stilul de viață (alimentație, mișcare). Celulita apare la femei în zone precum coapse, fese, șolduri, abdomen și genunchi. Cum arată? Ca o ”coajă de portocală”, după cum bine știi.

 

În esență, celulita este faza vizibilă a unei intoxicații de durată a țesuturilor prin deshidratare, fumat, stres, alimentație nesănătoasă (cafea, produse junk-food și fast-food, pe scurt: ulei, făinuri albe, zahăr – dulciuri rafinate, alimente prăjite) și lipsă de mișcare.

Există viață după celulită? Poți scăpa de ea? Ei bine, da. Cum? Tratarea celulitei are la bază o detoxifiere de calitate. Stilul de viață caracterizat prin detoxifiere zilnică și stretching zilnic ține celulita sub control.

Ține celulita la distanță!

La Danubius Health Spa Resort Sovata, „tratamentul celulitei se face în cure de una sau două săptămâno prin proceduri medicale, metode wellness liber alese, băi sărate la piscine (apa sărată extrasă din Lacul Ursu), înot în bazinele cu apă simplă, jaccuzzi, saune (în special infrasaună), fitness.”, puncteaza medicul balneolog Suzana Pretorian.

Procedurile medicale recomandate sunt: drenaj limfatic, masaj subacval, masaj medical, împachetări cu nămol sapropelic peloidogen extras din Lacul Ursu, gimnastică medicală la sală (stretching) și Aquafitness, respectiv oxigenoterapie forte pentru efectul de ”ardere” a reziduurilor subcutanate și regenerare celulară.

Vino si tu la Danubius Health Spa Resort Sovata.

 

My title page contents