Toți copiii primesc un tuns cadou de 1 iunie în saloanele El Studio din București

De ce mint copiii? Ce motive au?

Ca în fiecare de an, din dragoste pentru cei mici, El Studio oferă tuturor copiilor un tuns cadou de Ziua Internațională a Copilului. Această inițiativă vine nu doar în ajutorul lor, ci și al părinților acestora, oferindu-le posibilitatea de a-și răsfăța micuții cu o experiență de înfrumusețare memorabilă, într-un mediu plăcut și prietenos.

Acest eveniment special de 1 iunie le va oferi celor mici o experiență de tuns personalizată și ocazia de a-și exprima stilul personal. Cu echipamente de ultimă generație și produse de înaltă calitate, specialiștii El Studio vor transforma această zi într-un moment de distracție și relaxare pentru toți. Pentru și mai mult răsfăț, copii vor primi și acadele, pentru că de 1 iunie chiar și zahărul este permis, nu-i așa?!

Inițiativa El Studio nu doar că aduce un strop de bucurie în viețile copiilor, dar reprezintă și o oportunitate de a promova importanța îngrijirii personale și a unei imagini pozitive în rândul celor mici.

„Este important să susținem dezvoltarea și bucuria copiilor în fiecare etapă a vieții lor. Un tuns poate părea un gest mic, dar suntem convinși că reprezintă o contribuție generoasă la stima de sine. Suntem bucuroși să facem parte din amintirile tuturor celor care ne trec pragul, sperăm să-i vedem zâmbind și fericiți după ce-și primesc tunsoarea mult dorită”, declară Cristian Cosat, General Manager grupul El Studio.

Hai la El Studio! Creează amintiri prețioase alături de copilul tău!

www.el-studio.ro

 

My title page contents