Uleiuri hidratante pentru o culoare intensa a parului

De la un vopsit la altul, culoarea parului se matuieste si isi pierde din stralucire si intensitate.

Prelungeste rezultatele colorarii, cu ajutorul Color Radiance Intensive Mask de la Londa Professional. Aceasta contine extract din fructul pasiunii, recunoscut pentru puterea sa hranitoare, si de coaja de portocala, ce are un pH acid, cu rol in stoparea efectelor de oxidare nedorite. Formula protejeaza impotriva matuirii si hidrateaza intens. Te vei putea bucura de o nuanta vie a parului timp indelungat.

Uleiurile sunt o minune pentru par. Prin urmare, nu le ocoli. Iata un top 3 uleiuri hidratante pe care iti recomandam sa le folosesti cat poti de des, mai ales in sezonul rece:

  • Ulei de avocado – bogat in vitaminele A,B, D și E – este foarte hranitor si ajuta la intarirea, hidratarea si regenerarea parului;
  • Ulei de ricin – un remediu excelent, care previne caderea si stimuleaza cresterea parului. De asemenea, este foarte recomandat pentru tratarea si prevenirea varfurilor despicate, dar si contra uscarii parului vopsit;
  • Ulei de nuca de cocos – recomandat mai ales pentru parul predispus la incurcare sau parul cret. Este foarte util si impotriva umiditatii.

 

Color Radiance Intensive Mask – 60 lei

My title page contents