In vara asta, o sa te re-indragostesti de tine. In alta varianta si cu un alt look.
Daca ai ales sa renunti la parul lung, fara forma, pe care il porti mereu intr-o coada anosta pe spate, te felicitam. Ai avut nevoie de curaj si crede-ne ca stim bine despre ce vorbim! Insa schimbarile fac bine la moral, la noroc si aduc cu sine reactii pozitive.

 

Parul blond necesita un produs inteligent de ingrijire. Vopsit sau natural, acesta se ingalbeneste in timp. Si se matuieste. Samponul Colour Recharge Cool Blonde de la Wella Professionals contine pigmenti de culoare care se vor depozita in momentul spalarii direct pe firul de par, improspatand in acest fel nuanta existenta. Parul se va hidrata intens pe zonele care necesita reparare si va straluci. Mult mai intens decat inainte.

Cum sa oferi extra ingrijire parului blond? Stilistii Wella Professionals recomanda vopseaua permanenta doar pentru radacini. Fara un miros puternic de amoniac, aceasta  va ajuta parul sa se decoloreze uniform. Va avea  mai multa stralucire. Si va acoperi perfect firele albe. In acest fel, varfurile vor ramane sanatoase. Pentru o perioada lunga de timp.

My title page contents