Ziua Copilului se celebrează în vacanță! Iată 5 locuri perfecte pentru un city break

Ziua Copilului se celebrează în vacanță! Iată 5 locuri perfecte pentru un city break

Ziua Copilului se celebrează în vacanță! Așa că buna Mădălina Isar ne indică 5 locații perfecte pentru un city break de poveste. De ce? E logic!!! 1 iunie se apropie cu pași repezi așa că este vremea să-ți faci noi planuri de vacanță! O variantă perfectă pentru tine și cel mic poate fi un city break de la care nu pot lipsi distracția și aventura! Așa că, astăzi am realizat un top al locurilor prietenoase cu copiii, dar și cu părinții deopotrivă pentru un 1 iunie fericit!

 

Ziua Copilului la Grădina Zoologică din Berlin

Zoologischer Garten este cea mai mare, dar și una dintre cele mai vechi grădinii zoo din lume, deschisă oficială în urmă cu circa 170 de ani. Parcul este atât de bine împărțit încât o zi întreagă nu va fi suficientă pentru tine și cel mic, să descoperiți toate ariile cu animale sălbatice și expoziții de păsări exotice.

 

 Grădina Zoologică din Berlin


Grădina Zoologică din Berlin

 

Cele peste 14.000 de animale din circa 1400 de specii, trăiesc în zone ce recompun perfect habitatul natural. Totodată, în aria păsărilor (una dintre cele mai moderne din lume), copiii pot observa circa 500 de specii de păsări exotice (multe dintre ele rare).  Imediat lângă zoo se află și Aquarium-ul cu bazine de pești, dar și acvarii cu insecte sau reptile.

 

 Grădina Zoologică din Berlin


Grădina Zoologică din Berlin

City Break Berlin 

Tarife de la 320 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

Parcul Prater din Viena

Unul dintre cele mai moderne parcuri de distracție din Europa este Prater din inima orașului Viena, ce poate fi descoperit în totalitate într-un tur cu micul trenuleț Liliput. Pentru vederi unice asupra orașului este obligatorie o tură în roata Riesenrad (una dintre cele mai înalte din Europa).

 

Parcul Prater din Viena

Parcul Prater din Viena

 

Copiii se pot amuza în zona Wurstelprater, unde se află Muzeul Figurilor de Ceară, dar și un Cinematograf 5D, plus alte atracții ce garantează aventura în familie. Pentru cei mai mari există și posibilitatea de a se ”propulsa” în Space-Shot, în Turnul Prater, ori în caruselul cu lanțuri cu o înălțime de circa 117 metri. Cei mai mici membrii ai familiei pot face o călătorie virtuală în lumea de la Polul Nord în zona numită Eisberg.

 

Parcul Prater din Viena

Parcul Prater din Viena

 

Oferta de vacanta Viena 

Tarife de la 207 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*, transport autocar, ghid. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Ziua Copilului la Disneyland Paris

Cel mai popular parc tematic din Europa, Disneyland Paris nu mai are nevoie de nicio descriere. Deși, poate părea clișeic aceasta este fără îndoială cea mai bună destinație unde piticii pot celebra 1 iunie! Lumea Disney este de neuitat, plină de personaje din desene animate, basme și filme musical.

 

Disneyland Paris

Disneyland Paris

Aici, cei mici își vor întâlni eroul preferat, pot participa la concursuri haioase pentru a desluși secretele animațiilor lui Walt Disney, ori să se distreze la parada de Ziua Copilului. Aventura poate continua în grădinile labirintice dominate de palatele de poveste, iar seara pot admira cele mai colorate show-uri de lasere și artificii.

 

Oferta de vacanta Paris 

Tarife de la 585 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 2*, transport avion, tururi prevazute in program, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Studiourile ”The making of Harry Potter” din Londra

Piticii care vor să pornească pe urmele îndrăgitului vrăjitor Potter au ocazia unică, ca în vacanța de 1 iunie, să intre direct în pielea personajelor într-o vizită la studiourile The making of Harry Potter, deținute de compania Warner Bros. Acest ”parc tematic” se întinde pe 14.000 mp și se află la marginea orașului Londra, iar în fiecare zi este vizitat de mai bine de 5000 de fani din toată lumea.

 

Studiourile ”The making of Harry Potter” din Londra

Studiourile ”The making of Harry Potter” din Londra

 

Școala Hogwarts, costumele de vrăjitori, celebrul tren cu aburi, sălile cu statuete și pădurea cu unicorni a lui Hagrid, pasajele ascunse ale Lordului Voldemort, biblioteca cu scară mișcătoare etc…. sunt doar câteva dintre locurile/atracțiile cu decoruri incredibile desprinse din fantastica serie Harry Potter, pe care cei mici vor fi încântați să le descopere.

 

Studiourile ”The making of Harry Potter” din Londra

Studiourile ”The making of Harry Potter” din Londra

 

City Break Londra 

Tarife de la 359 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

Ziua Copilului la Club Aventura din Harghita

Anul acesta poți celebra Ziua Copilului într-o locație unică din Europa. Mergi în Harghita pentru a te aventura în primul parc organizat într-o mină de sare: Club Aventura aflat în interiorul Salinei Praid, la o adâncime de 120 metri. Acesta este de altfel și primul parc de aventură din România unde se îmbină cățăratul pe pereții de sare cu traseele pe piloni de lemn și tiroliană.

 

 Club Aventura din Harghita


Club Aventura din Harghita

Vacante in Romania

La cerere pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Sursa foto: pixabay.com

My title page contents