Ziua Copilului, sărbătorită cu ateliere creative pentru cei mici în toate magazinele HORNBACH

Ziua Copilului sărbătorită în toate magazinele Hornbach. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, organizează ateliere concepute pentru a stimula imaginația, pofta de joacă și învățarea creativă a celor mici.

 

Astfel, pe data de 1 iunie, în toate magazinele rețelei (Berceni, Militari, Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu), în zona special amenajată, se vor realiza ateliere gratuite pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.Vor fi organizate două ateliere în fiecare magazin, în intervalele orare 10.00-12.00 și 14.00 -16.00, în grupe a câte 15 participanți.

„Ca în fiecare an, scopul acestei activități este de a le oferi copiilor posibilitatea de a se exprima creativ și altfel decât o fac zi de zi. Alături de noi își pot dezvolta abilitățile practice sau, de ce nu, pot pune bazele unei noi pasiuni încă de la o vârstă fragedă“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al HORNBACH România.

Anul acesta, proiectul pregătit pentru copii vizează grija pentru natură, respectiv pentru ființele fără de care polenizarea și toate beneficiile acesteia nu ar exista – albinele. Fără polenizare, aproximativ o treime din culturile pe care le folosim pentru alimentație ar avea de suferit, având o productivitate mult scăzută, la 75% din recolta normală. Copiii vor descoperi astfel importanța albinelor și rolul oamenilor în protejarea lor.

În semn de apreciere pentru micuțele ființe, copiii vor realiza un stup dintr-un ghiveci ceramic, pe care îl vor decora cu albinuțe. La final, participanții vor pleca acasă cu „stupul“ creat, o diplomă de participare și cu un borcănel cu miere.

Întrucât HORNBACH încurajează petrecerea timpului în familie, părinții pot participa alături de cei mici și îi pot ajuta în cadrul acestui proiect.Totodată, magazinele vor pune la dispoziția micilor participanți materialele necesare proiectului, iar pe parcursul atelierelor, aceștia vor fi supravegheați și îndrumați de personal specializat.

Participarea la ateliere se face pe bază de înscriere la telefon 0749.200.928 (de luni până vineri, între orele 9.00 și 18.00). Mai multe informații despre Ziua Copilului la HORNBACH sunt disponibile pe www.hornbach.ro.

 

# # #

 

Despre HORNBACH România

 

Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații. În acest moment, concernul deține 158 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. HORNBACH le garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanței și a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

Prin pionierat, cum ar fi deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcții și produse de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) și a primului magazin de materiale de construcții cu conceptul Drive In (2003), HORNBACH își dovedește în permanență forța inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest moment având aproximativ 20.000 de angajați care contribuie la succesul companiei.

 

My title page contents