Noi, mamele, avem uneori nevoie de 1000 de inimi ca sa putem face față tuturor emoțiilor pe care le trăim alături de copiii noștri. Temerile și fricile legate de boală au un rol special în sufletul unui părinte.
Copilașii mici sunt mai sensibili și mai cruzi, mai expuși la probleme de toate felurile. Una dintre ele? Dermatita atopică. Ai auzit de ea? V-a dat bătăi de cap? Ție și copilașului tău?
Ține departe dermatita atopică!
La voi, cum s-a manifestat această boală? Dermatita atopică arată ca o eczemă și reprezintă o afecțiune cronică de lungă durată care afectează pielea și se manifestă la bebeluși. Însă, în egala măsură, poate debuta la orice vârstă. Dermatita reprezintă o inflamație a pielii.
Ce o declanșează? Praful din casă, acarienii, polenurile sau alimentele alergene. Există soluții? Da, ba chiar mai la îndemână decât crezi.
Dermatita atopică se vindecă la Sovata
Ei bine, află că bolile dermatologice sunt eficient tratate la Danubius-Sovata. Mai exact: dermatitele atopice (componenta alergică alimentară sau cutanată directă), eczemele cronice (infecții pe fondul scăderii imunității cutanate locale și generale) și psoriazisul cutanat.
„În dermatitele atopice – mai ales la copii – se obține remisia completă a leziunilor în două săptămâni de tratament cu apă sărăta și nămol extern – de câteva luni până la un an și chiar mai mult cu condiția respectarii unor recomandări elementare de stil de viață sănătos (de exemplu alimentare). Eczemele cronice se pot vindeca în totalitate dacă factorul de întreținere predominant este scăderea imunității și/sau stresul. Psoriazisul cutanat nu se vindecă, dar se ameliorează net pentru o perioadă de minim 3 luni, prin scăderea inflamației, palidarea eritemului, hidratare intensă și îndepărtarea scuamelor (efectul de gomaj direct al cristalelor de sare din apă sărată și nămol), fără efectele adverse constatate la unele persoane în cazul folosirii unora dintre remediile locale clasice (creme, unguente). Apa sărată și namolul conțin substanțe cu efect bacteriostatic direct.”, ne explică dr baleneolog Suzana Pretorian.
Dacă vrei mai multe detalii, dă un click pe pe www.danubiushotels.ro.