Bine ati venit pe www.9vremparinti.ro! Continuand sa navigati pe site-ul nostru, sunteti de acord cu termenii și conditiile site-ului si sunteți responsabili de respectarea lor. Ne rezervam dreptul de a schimba termenii si conditiile, urmand ca versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor sa fie vizualizata oricand la aceasta adresa.

Responsabilitațile utilizatorilor site-ului www.9vremparinti.ro si membrilor comunitații www.9vremparinti.ro

  • Nu distribuiti sau promovati material defaimatoare, obscene, abuzive sau ilegale. Citind si acceptand acesti „Termeni si Conditii“ va luati angajamentul ca nu veti ameninta sau abuza verbal alti membri ai site-ului, nu veti folosi limbaj defaimator si nu veti deranja discutiile prin mesaje repetitive, mesaje fara rost („off topic“) sau mesaje de tip spam. De asemenea, nu veti promova in comentarii propriul site. Orice astfel de comportament va fi sanctionat prin stergerea comentariului.
  • Folositi un limbaj respectuos. Nu folositi limbaj care discrimineaza pe baza de religie, nationalitate, gen, preferinte, sex, varsta, regiune, etnie sau handicap. Folosirea unor termeni neadecvați va aduce automat excluderea din comunitatea 9vremparinti.ro si de pe site. Orice utilizator al site-ului este responsabil pentru publicarea unor materiale ilegale, pornografice sau discriminatorii si isi asuma responsabilitatea asupra lor. 9vremparinti.ro nu admite asemenea materiale sau comentarii pe site, iar autorii lor iși pierd automat dreptul de a fi membri sau de a posta la rubrica de comentarii.
  • Sunteti responsabili de comentariile postate pe site-ul www.9vremparinti.ro precum si de consecintele publicarii acestora. Autorii materialelor publicate (fotografii, filmulețe, informații) garanteaza drepturile de folosire ale acelui material. Site-ul www.9vremparinti.ro este scutit de responsabilitate in cazul in care acestea nu respecta drepturile de autor ale celor de drept.

Responsabilitațile www.9vremparinti.ro

  • www.9vremparinti.ro este un proiect original, care foloseste informatii preluate de la parteneri, cu acordul acestora. Folosirea site-ului www.9vremparinti.ro este gratuita. www.9vremparinti.ro se va asigura ca articolele publicate pe site nu contin greseli, iar daca acestea vor exista, totusi, ele nu sunt intentionate și vor fi corectate cat mai curand posibil.
  • Daca cititorii sau orice alt vizitator al site-ului observa un material care nu respecta drepturile de autor sau regulile de citare si creditare, poate raporta acest lucru. Va asiguram ca vom lua masuri pentru rezolvarea unor astfel de situatii.
  • www.9vremparinti.ro nu raspunde juridic de problemele cauzate de catre un utilizator al site-ului, altui membru. Cu toate acestea, www.9vremparinti.ro ia in considerare eventualele plangeri ale unui membru si ia masuri pentru ca situatia sa fie rezolvata, atunci cand este cazul. Nu raspundem de faptul ca un membru poate sa nu respecte termenii si conditiile site-ului, dar ne vom asigura ca aceasta abatere sa fie sanctionata.

Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Materialele de pe site nu pot fi reproduse integral fara permisiunea anterioara explicita a www.9vremparinti.ro și doar cu citarea sursei. Citarea articolelor de pe site se face prin mentionarea numelui autorului si a platformei pe care a fost scris articolul, in speta www.9vremparinti.ro.

Continutul site-ului, prin tot ce reprezinta el (text, fotografii, grafica, software sau logo), este protejat de legea dreptului de autor. Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site. Continutul partenerilor nostri este supus acelorasi reglementari.

www.9vremparinti.ro poate furniza in materiale cu legaturi (link-uri) catre alte site-uri de internet. Ne vom asigura de autenticitatea informatiilor publicate, dar nu raspundem de informatiile publicate pe un alt site web sau pentru declaratiile unor terti, citate conform regulilor.

Opiniile si alte afirmatii scrise exprimate de catre terți pe www.9vremparinti.ro sau de pe site-urile partenere sau citate sunt responsabilitatea acestora, nu reprezinta opinii ale www.9vremparinti.ro Continutul creat de terti reprezinta responsabilitatea lor, iar acuratetea si corectitudinea mesajelor nu este garantata de catre www.9vremparinti.ro. Tertii pot reprezenta cumparatorii de publicitate pe site-ul nostru sau site-urilepartenere sau agregate prin link de catre www.9vremparinti.ro.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

1. Legea Nr. 193/2000, privind clauzele abuzive , publicata in Monitorul Oficial Nr. 560/2000;

2. Ordonanta Nr. 130/2000 (actualizata pana la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

3. Pe site-ul www.9vremparinti.ro utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Site-ul www.9vremparinti.ro nu este responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.